NBA

Το ΝΒΑ ζήτησε συγγνώμη από δημοσιογράφο, ξανά στο στόχαστρο οι Ρόκετς

Το ΝΒΑ ζήτησε συγγνώμη από δημοσιογράφο, ξανά στο στόχαστρο οι Ρόκετς

Εκπρόσωπος των Ρόκετς δεν επέτρεψε σε δημοσιογράφο να πάρει απάντηση από τους Γουέστμπρουκ - Χάρντεν, με το ΝΒΑ να απολογείται και την ομάδα του Χιούστον να "τα ακούει" και πάλι (VIDEO).

Είχαν περάσει λίγα λεπτά από το φινάλε της αναμέτρησης Ρόκετς - Ράπτορς , όταν ο Τζέιμς Χάρντεν κι ο Ράσελ Γουέστμπρουκ πήγαν στην αίθουσα των συνεντεύξεων Τύπου του γηπέδου της Σαϊτάμα για να απαντήσουν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Η ρεπόρτερ του CNN, Κριστίνα ΜακΦάρλαν ζήτησε ένα σχόλιο από τους δύο παίκτες για όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στο ΝΒΑ και την κινεζική κυβέρνηση, όμως άνθρωπος της ομάδας του Χιούστον παρενέβη και δεν επέτρεψε στους δύο superstars να απαντήν λέγοντας πως "θα δεχθούν μόνο ερωτήσεις σχετικές με το μπάσκετ".

Η ΜακΦάρλαν επέμεινε, δεν δικαιώθηκε αρχικά, δικαιώθηκε όμως με μερικές ώρες καθυστέρηση καθώς οι παράγοντες της Λίγκας απολογήθηκαν για την συμπεριφορά του ανθρώπου των Ρόκετς. " Ζητάμε συγγνώμη στην κ. ΜακΦάρλαν, καθώς αυτό που συνέβη δεν είναι σύμφωνο με τον τρόπο που το ΝΒΑ θέλει να διεξάγονται οι συνεντεύξεις Τύπου" αναφέρθηκε χαρακτηριστικά, με αποτέλεσμα να ανοίγει ένας νέος κύκλος συζητήσεων σχετικά με το αν η Λίγκα θέλει οι αθλητές της να έχουν άποψη και για θέματα πέρα από το μπάσκετ ή αν στο εξής θα προστατεύονται για να αποφευχθούν περιστατικά ανάλογα με τον σάλο που προκάλεσε το tweet του Ντάριλ Μόρι .

Δείτε τι συνέβη στη Σαϊτάμα:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ