NBA

Το ΝΒΑ θρηνεί για τον Ντέιβιντ Στερν

Το ΝΒΑ θρηνεί για τον Ντέιβιντ Στερν
AP Photo/Bullit Marquez, File AP PHOTO/BULLIT MARQUEZ, FILE

Οι σταρ του ΝΒΑ απέδωσαν μέσω Social Media τον δικό τους φόρο τιμής στον Ντέιβιντ Στερν, ο οποίος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 77 ετών.

Ο θάνατος του Ντέιβιντ Στερν σε ηλικία 77 ετών βύθισε στο πένθος το ΝΒΑ. Ο Ντέιβιντ Στερν ήταν ο κατά τεκμήριο καλύτερος Κομισάριος στην ιστορία του ΝΒΑ και κατά πολλούς ο καλύτερος Κομισάριος σε όλα τα ομαδικά αθλήματα στις ΗΠΑ, αλλάζοντας το άθλημα, αλλά και τις ζωές πολύ κόσμο, όπως του Γιάννη Αντετοκούνμπο που τον αποθέωσε με δηλώσεις του.

Στο άκουσμα του θανάτου του Στερν, οι σταρ του ΝΒΑ, εν ενεργεία αλλά και θρύλοι του αθλήματος που έχουν αποσυρθεί, απέδωσαν τον δικό τους φόρο τιμής, με τους περισσότερους να στέκονται στα όσα έγιναν όταν άκουσαν το όνομά τους από τον Κομισάριο της λίγκας την ημέρα του ΝΒΑ Draft, καθώς και στο πώς ο Στερν βοήθησε ώστε η εμπορικότητα του ΝΒΑ να εκτοξευτεί.

Δείτε μερικά από τα σημαντικότερα post:

Μάικλ Τζόρνταν: " Χωρίς τον Ντέιβιντ Στερν, το ΝΒΑ δεν θα ήταν αυτό που είναι σήμερα. Οδήγησε την λίγκα σε δύσκολες στιγμές, την ανέπτυξε και την έκανε παγκόσμιο φαινόμενο, δημιουργώντας ευκαιρίες που λίγοι μπορούσαν να φανταστούν. Το όραμά του και η ηγετική του ικανότητα με έβαλαν στο παγκόσμιο στερέωμα και με βοήθησαν να πετύχω. Ο Ντέιβιντ αγαπούσε βαθιά το παιχνίδι του μπάσκετ και απαιτούσε τελειότητα από αυτούς που βρίσκονταν γύρω του και τον θαύμαζα για αυτό. Δεν θα ήμουν εδώ που είμαι χωρίς αυτόν. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην Νταϊάν και την οικογένειά του".

ΛεΜπρόν Τζέιμς: " Δεν θα ξεχάσω ΠΟΤΕ όταν είπες το όνομά μου και σου έσφιξα το χέρι. Το όνειρό μου είχε γίνει πραγματικότητα!!! Ευχαριστώ για τον τρόπο που αφοσιώθηκες στο όμορφο παιχνίδι του μπάσκετ, το οπίο άλλαξε την ζωή πολλών παιδιών και κυρίως για το όραμά σου να κάνεις το παιχνίδι ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ. Ήταν ένα όραμα που μόνο εσύ μπορούσες να κάνεις πραγματικότητα. Έκανες το άθλημά μας το καλύτερο στον κόσμο. Ήταν τιμή που σε γνώρισα. Αναπαύσου στον παράδεισο Ντέιβιντ Στερν. Οι προσευχές μου πάνε με την οικογένεια και τους φίλους σου αυτές τις δύσκολες στιγμές"

Το ΝΒΑ θρηνεί για τον Ντέιβιντ Στερν

Μάτζικ Τζόνσον: " Η Κούκι και εγώ είμαστε συνεντριμένοι στο άκουσμα της είδησης ότι πέθανε ένας φίλος μου για χρόνια, ο πρώην Κομισάριος του ΝΒΑ, Ντέιβιντ Στερν. Ένας σπουδαίος άνθρωπος, σύζυγος, πατέρας, φίλος, επιχειρηματίας και οραματιστής. Τον αγαπούσα και τον σεβόμουν"

Κόμπι Μπράιαντ: " Το παιχνίδι άλλαξε με τόσους πολλούς τρόπους υπό την ηγεσία και το όραμα του Ντέιβιντ Στερν. Απαιτούσε το καλύτερο από όλους, επειδή το έδινε και ο ίδιος. Σεβασμός. Ευχαριστώ Κομισάριε. RIP".

Το ΝΒΑ θρηνεί για τον Ντέιβιντ Στερν

Σακίλ Ο'Νιλ: "RIP κύριε Ντέιβιντ Στερν. Ο καλύτερος Κομισάριος που το έκανε αυτό"

Το ΝΒΑ θρηνεί για τον Ντέιβιντ Στερν

Σκότι Πίπεν: " Πολλή λυπηρή μέρα για το μπάσκετ. Είδαμε πολλές φορές τον Ντέιβιντ Στερν στα 90's και τον βρήκα ευγενικό, προσεκτικό και σχεδόν πάντα τον πιο έξυπνο άνθρωπο στο δωμάτιο. Ήταν πρωτοπόρους, ο οποίος βοήθησε να αναπτυχθεί το άθλημά μας σε παγκόσμιο παιχνίδι και η επιρροή του δεν θα ξεχαστεί ποτέ. RIP Κομισάριε"

Το ΝΒΑ θρηνεί για τον Ντέιβιντ Στερν

Μπιλ Ράσελ: " Δεν μπορώ να βρω λέξεις για το τι σήμαινε η φιλία μου με τον Ντέιβιντ Στερν για εμένα και τους άλλους. Άλλαξε τόσες πολλές ζωές. Ο Ντέιβιντ ήταν πρωτοπόρος και έκανε το άθληαμ που αγαπάμε αυτό που είναι σήμερα. Είναι μία τεράστια απώλεια. Οι καρδιές μας είναι με την Νταϊάν και την οικογένειά της. Αναπαύσου εν ειρήνη φίλε μου".

Το ΝΒΑ θρηνεί για τον Ντέιβιντ Στερν

Ντουέιν Γουέιντ: " RIP Ντέιβιντ Στερν. Το σφίξιμο του χεριού σου στις 26 Ιουνίου 2003 ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα".

Το ΝΒΑ θρηνεί για τον Ντέιβιντ Στερν

Ντιρκ Νοβίτζκι: " Λυπηρά νέα. Χάσαμε έναν θρύλο! RIP Ντέιβιντ Στερν".

Στεφ Κάρι: " Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις λέξεις που είπες εκείνη τη μέρα! "Με το Νο7" άλλαξε την ζωή μου για πάντα. Ευχαριστώ εσένα και την οικογένειά σου για την ηγετική σου ικανότητα και την αφοσίωσή σου στο να αναπτύξεις το άθλημα του μπάσκετ σε όλο τον κόσμο. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων. RIP Kομισάριε Στερν"

Το ΝΒΑ θρηνεί για τον Ντέιβιντ Στερν

Τζέιμς Χάρντεν : "Η λίγκα δεν θα ήταν αυτό που είναι σήμερα χωρίς εσένα. Θα λείψεις σε όλη την οικογένεια του ΝΒΑ και τους φίλους του σε όλο τον κόσμο. RIP Ντέιβιντ Στερν"

Το ΝΒΑ θρηνεί για τον Ντέιβιντ Στερν

Πάου Γκασόλ: " Σήμερα η οικογένεια του ΝΒΑ έχασε έναν θρύλο, έναν ηγέτη που άλλαξε το παιχνίδι προς το καλύτερο. Έναν πατέρα, σύζυγο και φίλο. RIP Ντέιβιντ Στερν, θα λείπεις για πάντα".

Το ΝΒΑ θρηνεί για τον Ντέιβιντ Στερν

Δείτε μερικά ακόμα post άλλων ΝΒΑερς:













AP Photo/Bullit Marquez, File
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ