ΜΠΑΣΚΕΤ

Το ΝΒΑ κάνει πρεμιέρα για την σεζόν 2018/19!

Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo (34) drives to the basket ahead of Minnesota Timberwolves guard Jeff Teague, left, during the first half of an NBA preseason basketball game, Sunday, Oct. 7, 2018, in Ames, Iowa. (AP Photo/Charlie Neibergall)
AP Photo/Charlie Neibergall AP PHOTO/CHARLIE NEIBERGALL

Το ΝΒΑ είναι πάλι εδώ! Σε λίγες ώρες η αναμονή τελειώνει και η καλύτερη λίγκα του κόσμου θα κάνει την δική της πρεμιέρα ενόψει της σεζόν 2018/19!

Αναμονή τέλος! Το ΝΒΑ επιστρέφει! Στις 3.00 τα ξημερώματα της Τετάρτης(17/10) ώρα Ελλάδος, οι Σέλτικς θα υποδεχθούν τους Σίξερς και η σεζόν 2018/19 θα ξεκινήσει και επίσημα!

Είναι η στιγμή που περίμεναν όλοι οι φίλοι της κορυφαίας λίγκας του κόσμου. Τέρμα πλέον οι ατέρμονες συζητήσεις και οι προβλέψεις. Πλέον θα υπάρχει... δράση! Οι καλύτεροι παίκτες του κόσμου είναι πλέον έτοιμοι να πατήσουν στα παρκέ και να προσφέρουν θέαμα. Στη μέση όλων αυτών θα βρίσκεται βέβαια και το δικό μας παιδί, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο των Μιλγουόκι Μπακς!

Οι ιστορίες που θα ακολουθήσουν την φετινή σεζόν θα είναι πολλές. Θα μπορέσει κανείς να αμφισβητήσει τα πρωτεία των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, που μετράνε 2 σερί τίτλους και 3 τα τελευταία 4 χρόνια; Θα είναι οι Λέικερς του ΛεΜπρόν Τζέιμς ανταγωνιστικοί; Θα καταφέρουν οι Αναντολικές δυνάμεις (Σέλτικς, Σίξερς, Ράπτορς) να κοντράρουν τις Δυτικές. Θα μπει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξανά στην κουβέντα για το βραβείο του MVP; Θα αντέξει το παιδί-θαύμα του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ο Λούκα Ντόντσιτς, την πίεση; Θα ταιριάξει ο Καρμέλο Άντονι στους Ρόκετς;

Σε αυτά τα ερωτήματα, αλλά και σε πολλά ακόμα, οι φίλοι του ΝΒΑ θα πάρουν μέσα στην σεζόν τις απαντήσεις τους.

Το σημερινό πρόγραμμα:

Μπόστον Σέλτικς – Φιλαδέλφεια 76ερς 03:00 (Cosmote Sport 4 HD)

Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς – Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ 05:30 (Cosmote Sport 7 HD)

AP Photo/Charlie Neibergall

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ