NBA

Το ΝΒΑ ανακοίνωσε τις κορυφαίες rookie πεντάδες

Το ΝΒΑ ανακοίνωσε τις κορυφαίες rookie πεντάδες
AP Photo/David Zalubowski AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Στην κορυφαία πεντάδα των πρωτοεμφανιζόμενων βρέθηκε ο Λούκα Ντόντσιτς των Ντάλας Μάβερικς. Δείτε τους δέκα rookies που ξεχώρισε το ΝΒΑ.

Δεν έχουν σταματημό οι διακρίσεις για τον Λούκα Ντόντσιτς, που το βράδυ της Τρίτης (21/5) έμαθε πως μπήκε στην κορυφαία ρούκι πεντάδα της σεζόν 2018/19. Δίπλα του βρέθηκαν ο Τρέι Γιανγκ των Χοκς που έκλεισε με σπουδαίο τρόπο την πρώτη σεζόν της επαγγελματικής του καριέρας, ο Μάρβιν Μπάγκλι των Κινγκς που ταλαιπωρήθηκε από έναν τραυματισμό, ο Τζάρεν Τζάκσον Τζούνιορ των Γκρίζλις που επίσης στάθηκε άτυχος και ο Ντιάντρε Έιτον των Σανς. Κορυφαίος ρούκι, πάντως, αναμένεται να είναι ο Σλοβένος των Μάβερικς, αν και την απάντηση θα την μάθουμε στην τελετή που θα γίνει στις 24 Ιουνίου.

Την πρώτη πεντάδα απαρτίζουν οι: Τρέι Γιανγκ (Χοκς), Λούκα Ντόντσιτς (Ντάλας Μάβερικς), Μάρβιν Μπάγκλι (Σακραμέντο Κινγκς), Τζάρεν Τζάκσον Τζούνιορ (Μέμφις Γκρίζλις), Ντιάντρε Έιτον (Φοίνιξ Σανς).

Τη δεύτερη πεντάδα απαρτίζουν οι: Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ (Λος Άντζελες Κλίπερς), Κόλιν Σέξτον (Κλίβελαντ Καβαλίερς), Λάντρι Σάμετ (Λος Άντζελες Κλίπερς), Κέβιν Χέρτερ (Ατλάντα Χοκς), Μίτσελ Ρόμπινσον (Νιου Γιορκ Νικς).

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ