NBA

Το μισό ΝΒΑ θέλει τον ΝτεΜάρκους Κάζινς, εκείνος όμως δεν πρόκειται να παίξει

Το μισό ΝΒΑ θέλει τον ΝτεΜάρκους Κάζινς, εκείνος όμως δεν πρόκειται να παίξει
AP Photo/Matt Slocum AP PHOTO/MATT SLOCUM

Μία προς μία κλείνει τις πόρτες ο ΝτεΜάρκους Κάσινς, που αποφάσισε να μη γυρίσει φέτος στα παρκέ ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος στο ξεκίνημα της σεζόν 2020/21.

Είναι ο κορυφαίος διαθέσιμος παίκτης στο ΝΒΑ, έχει πολλές προτάσεις στα χέρια του για να βοηθήσει ομάδες που έχουν ανάγκη από έναν καλό σέντερ εν όψει της επιστροφής της σεζόν 2019/20 στη Disney World , ωστόσο ο ΝτεΜάρκους Κάζινς γυρίζει την πλάτη στους μνηστήρες και δεν σκοπεύει να ταξιδέψει στη Φλόριντα για το φινάλε της χρονιάς.

Σύμφωνα με τον Σαμς Καράνια του Athletic ο έμπειρος σέντερ έχει ξεκαθαρίσει ότι στοχεύει στη σεζόν 2020/21, συνεχίζει να δουλεύει σκληρά για να ξεπεράσει τους σοβαρούς τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν τα τελευταία τρία χρόνια και θα περιοριστεί σε ρόλο θεατή στους οκτώ αγώνες που μένουν για να ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος πριν από τα playoffs.

Σε εννέα σεζόν επαγγελματικής καριέρας ο Κάζινς έχει 21.2 πόντους από 48% στο δίποντο, 33% στο τρίποντο και 74% στις βολές, μαζί με 10.9 ριμπάουντ, 3.2 ασίστ, 1.4 κλεψίματα και 1.2 μπλοκ ανά 32 λεπτά σε 565 αγώνες. Έχει παίξει στους Σακραμέντο Κινγκς, τους Νιου Ορλίανς Πέλικανς, τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς ενώ φέτος τραυματίστηκε πριν ξεκινήσει η σεζόν ενώ είχε υπογράψει στους Λος Άντζελες Λέικερς.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ