NBA

Το Μιλγουόκι προσπαθεί να κλείσει με 400 χιλιάδες δολάρια το στόμα του Μπράουν

Ο Μπράουν με τη φανέλα των Μπακς
Ο Μπράουν AP PHOTO/AARON GASH

Σε συμβιβασμό προσπαθεί να έρθει το Μιλγουόκι με τον Στέρλινγκ Μπράουν, τον 24χρονο περιφερειακό των Μπακς, για το επεισόδιο που είχε εκείνος με αστυνομικούς τον Ιανουάριο του 2018.

Στα 24 χρόνια του, στη δεύτερη σεζόν της επαγγελματικής του καριέρας, ο Στέρλινγκ Μπράουν δεν είχε τον ρόλο που ήθελε στους Μπακς. Στην κανονική περίοδο μέτρησε 6.4 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ ανά 17.8 λεπτά συμμετοχής σε 58 αγώνες, στα playoffs περιορίστηκε σε ρόλο θεατή και ουδείς μπορεί να γνωρίζει τι θα πράξει η ομάδα του Μιλγουόκι εν όψει της σεζόν 2019/20. Ο Μπράουν έχει συμβόλαιο 1.618.520 δολαρίων, που μπορεί να σπάσει έως την 1η Ιουλίου. Διαφορετικά θα γίνει εγγυημένο και ο νεαρός περιφερειακός θα παραμείνει στα Ελάφια.

Προς το παρόν, πάντως, αυτό που ενδιαφέρει τον Μπράουν είναι να ξεκαθαρίσει το ζήτημα με τους αστυνομικούς που τον είχαν κακομεταχειριστεί στις 26 Ιανουαρίου του 2018, όταν εκείνος είχε παρκάρει σε θέση για άτομα με ειδικές ανάγκες. Τότε, ο νεαρός αθλητής ξεκίνησε να συζητά με τους αστυνομικούς, καθυστέρησε να βγάλει τα χέρια του από τις τσέπες του παντελονιού του και εκείνοι τον έριξαν στο έδαφος κάνοντας χρήση taser για να τον ακινητοποιήσουν.

Ο Μπράουν, με την υποστήριξη των Μπακς και του ΝΒΑ που ήταν δίπλα του από την πρώτη στιγμή, βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τις αρχές της πόλης, ενώ σύμφωνα με το ESPN το Μιλγουόκι του προσφέρει το ποσό των 400.000 δολαρίων για να τον πείσει να αποσύρει την αγωγή του και να λήξει η υπόθεση το συντομότερο δυνατό. Απόφαση δεν έχει παρθεί, δύσκολα όμως ο 24χρονος παίκτης θα δεχθεί αυτό το ποσό από τη στιγμή που θεωρεί ότι οι αστυνομικοί ενήργησαν με ακραίο τρόπο επειδή είναι μαύρος.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ