NBA

Το μήνυμα του Τζέιμς στον Τζόρνταν και το κλάμα στον πάγκο

Το μήνυμα του Τζέιμς στον Τζόρνταν και το κλάμα στον πάγκο
AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Το κλάμα του ΛεΜπρόν Τζέιμς μετά την αναρρίχηση στην 4η θέση των σκόρερς, τα ειδικά παπούτσια, το μήνυμα στον Μάικλ Τζόρνταν και οι παιδικές μνήμες του (VIDEOS).

Η στιγμή που περίμενε από μικρό παιδί έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Πέμπτης (7/3) στο Staples Center. Ίσως όχι υπό τις συνθήκες που θα ήθελε ( με τους Λέικερς να οδεύουν από ήττα σε ήττα και εκτός playoffs), αλλά μπροστά σε αυτό που πέτυχε, ακόμα και η κακή πορεία της ομάδας του πέρασε σε δεύτερη μοίρα για ένα βράδυ. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ξεπέρασε σε πόντους τον Μάικλ Τζόρνταν . Και για μια στιγμή λύγισε.

Στο πρώτο τάιμ άουτ μετά το ιστορικό προσπέρασμα, ο "Βασιλιάς" έκατσε στον πάγκο, έβαλε μία πετσέτα στο κεφάλι και άρχισε να κλαίει. Λίγη ώρα νωρίτερα, είχε γράψει και ένα μήνυμα στα παπούτσια που φόρεσε για τη συγκεκριμένη ημέρα, τα οποία ήταν ειδική παραγγελία και φτιαγμένα στο πρότυπο των (λευκών) Air Jordan III του Μάικλ Τζόρνταν: " Σε ευχαριστώ M.J. 23".

" Για ένα μικρό παιδί από το Ακρον του Οχάιο, που χρειαζόταν έμπνευση και κάποιου είδους θετική επιρροή, ο MJ ήταν αυτός ο άνθρωπος για μένα. Τον έβλεπα από μακριά. Ήθελα να γίνω σαν τον MJ, ήθελα να κάνω εκτός ισορροπίας σουτ σαν αυτόν, ήθελα να βγάζω έξω την γλώσσα μου στα καρφώματα σαν αυτόν, ήθελα να φοράω τα παπούτσια μου όπως ο MJ. Ήθελα τα παιδιά μου να με βλέπουν μια μέρα όπως εγώ τον MJ", δήλωσε μετά το ματς ο εμφανώς συγκινημένος Τζέιμς.

"Είναι απλά τρελό. Είναι κάτι παραπάνω από τρελό"...

Δείτε τι έγραψε στα παπούτσια του ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και την συγκίνησή του μετά την επίτευξη της ιστορικής επίδοση:





Photo credits: AP Photo/Mark J. Terrill
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ