NBA

Το κυριολεκτικά εξωφρενικό body transformation του Νίκολα Γιόκιτς

Denver Nuggets center Nikola Jokic during the first half of an NBA basketball game against the Portland Trail Blazers in Portland, Ore., Wednesday, Oct. 23, 2019. (AP Photo/Craig Mitchelldyer)
Denver Nuggets center Nikola Jokic during the first half of an NBA basketball game against the Portland Trail Blazers in Portland, Ore., Wednesday, Oct. 23, 2019. (AP Photo/Craig Mitchelldyer) AP

Άναυδοι έμειναν οι Σέρβοι μόλις είδαν τον Νίκολα Γιόκιτς, που έμεινε... μισός στη διάρκεια της καραντίνας στην πατρίδα του. Οι εικόνες είναι πραγματικά εντυπωσιακές (PHOTOS).

Κάποιες φορές, τα λόγια είναι περιττά. Η εικόνα είναι όμως αρκετή για να περιγράψει αυτά που δεν μπορεί να εκφράσει ένας άνθρωπος με λέξεις και στην περίπτωση του Νίκολα Γιόκιτς οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο το βράδυ της Πέμπτης (11/6) προκαλούν σοκ και δέος για την εξωφρενική αλλαγή στο σώμα του.

Ο superstar των Νάγγετς βρίσκεται ακόμη στη Σερβία και δεν έχει επιστρέψει στις ΗΠΑ, κάτι που αναμένεται να κάνει τις αμέσως επόμενες μέρες ώστε να δουλέψει με την ομάδα του με φόντο το ταξίδι στη Disney World και τα playoffs του πρωταθλήματος. Επισκέφθηκε έναν φιλικό αγώνα, φωτογραφήθηκε και άφησε τους πάντες με ανοιχτό το στόμα για το εκπληκτικό και ίσως ακραίο body transformation του.



TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ