NBA

Το κοινό των Ράπτορς θα τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο του Καναδά

Toronto Raptors' Kawhi Leonard shoots against the Golden State Warriors in the first quarter of Game 4 of basketball's NBA Finals Friday, June 7, 2019, in Oakland, Calif. (AP Photo/Ben Margot)
Toronto Raptors' Kawhi Leonard shoots against the Golden State Warriors in the first quarter of Game 4 of basketball's NBA Finals Friday, June 7, 2019, in Oakland, Calif. (AP Photo/Ben Margot) AP

Οι παράγοντες των Raptors αποφάσισαν να δώσουν στο κοινό τους την ευκαιρία να τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο του Καναδά στο αποψινό πέμπτο ματς των τελικών του ΝΒΑ με τους Γουόριορς.

Λίγες ώρες έμειναν για το κρισιμότερο ματς στην ιστορία των Ράπτορς, λίγες ώρες έμειναν για να μπουν ο Καγουάι Λέοναρντ, ο Κάιλ Λάουρι, ο Πασκάλ Σιάκαμ, ο Μαρκ Γκασόλ και η παρέα τους στο παρκέ της Scotiabank Arena με στόχο τη νίκη που θα τους δώσει το πρωτάθλημα. Η αγωνία χτυπάει κόκκινο στο ΝΒΑ και στον Καναδά ετοιμάζονται για μια ιστορική βραδιά (04:00 ώρα Ελλάδας το τζάμπολ), με τους παράγοντες της ομάδας του Τορόντο να δίνουν στο κοινό την ευκαιρία να παίξει τον δικό του ρόλο.

Όπως έγινε γνωστό, τον εθνικό ύμνο του Καναδά δεν θα τον τραγουδήσει κάποιος καλλιτέχνης, αλλά οι θεατές που θα βρεθούν στο γήπεδο. Σχεδόν 20.000 φωνές θα ενωθούν, ώστε να προκύψει ένα μαγικό αποτέλεσμα. Το βράδυ της Δευτέρας δεν θα μοιάζει με κανένα άλλο και ο Νικ Νερς περιμένει από τους παίκτες του να πάρουν τη νίκη που θα τους ανεβάσει στην κορυφή του παγκόσμιου μπάσκετ. Την ίδια ώρα, οι Γουόριορς περιμένουν να μάθουν τι θα γίνει στην περίπτωση του Κέβιν Ντουράντ, που προπονήθηκε και είναι στο... 50-50 για να παίξει στο Game 5 .

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ