NBA

Το κάρφωμα του Άαρον Γκόρντον πάνω από τον Τάκο Φολ των 2μ.26

Το κάρφωμα του Άαρον Γκόρντον πάνω από τον Τάκο Φολ των 2μ.26

Δείτε το κάρφωμα του Άαρον Γκόρντον που δεν ήταν αρκετό για να του δώσει τη νίκη στο Dunk Contest, αλλά έκανε πολύ κόσμο να μιλάει για ληστεία εναντίον του από τους κριτές (VIDEO).

Με τον Ντέρικ Τζόουνς να αποδεικνύεται σκληρό καρύδι, με τους κριτές να δίνουν τα 50άρια το ένα πίσω από το άλλο και με την θέλησή του να κερδίσει επιτέλους σε έναν διαγωνισμό καρφωμάτων, ο Άαρον Γκόρντον έπρεπε να κάνει στην τελευταία του προσπάθεια το κάτι παραπάνω. Ζήτησε από τον Σακίλ Ο' Νιλ να μπει στο παρκέ και δέχθηκε αρνητική απάντηση και μετά από προτροπή αρκετών, αποφάσισε να βάλει στο παιχνίδι τον Τάκο Φολ.

Ο φόργουορντ των Ορλάντο Μάτζικ επέλεξε τον ψηλότερο παίκτη του ΝΒΑ (2μ.26), πέρασε με αρκετή δυσκολία από πάνω του και κάρφωσε τη μπάλα και ενώ όλοι περίμεναν ότι θα πάρει τουλάχιστον 48 πόντους για να μη χάσει, είδε τρία 9άρια που τον έριξαν στους 47 και έδωσαν τη νίκη στον Ντέρικ Τζόουνς Τζούνιορ . Στη συνέχεια γκρίνιαξε , είδε πολύ κόσμο να μιλάει για ληστεία, είδε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να μένει άναυδος και την ιστορία να γράφει πως έχει τρεις ήττες σε ισάριθμα dunk contests.

Δείτε το κάρφωμά του πάνω από τον Τάκο Φολ:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ