Το "καρφί" του Έντι Τζόνσον στους εν ενεργεία ΝΒΑερς

Ο Έντι Τζόνσον απευθύνθηκε στους εν ενεργεία παίκτες και τη μόδα του "Load Management", ζητώντας τους τώρα που κάθονται να σκεφτούν τις στιγμές που μπορούσαν να παίξουν αλλά δεν το έκαναν.

Το "Load Management" - όπου οι παίκτες δεν αγωνίζονται σε παιχνίδια ενώ είναι υγιείς για λόγους ξεκούρασης - κυριαρχεί στο ΝΒΑ τα τελευταία χρόνια, κάτι που ανά καιρούς έχει φέρει την οργή των παλαίμαχων παικτών.

Με αφορμή την διακοπή λόγω του κορονοϊού, λοιπόν, ο Έντι Τζόνσον φρόντισε να στείλει το δικό του μήνυμα.

Ο παλαίμαχος παίκτης - ο οποίος την σεζόν 1994/95 πέρασε από τον Ολυμπιακό - στηλίτευσε με το... γάντι την τάση της εποχής για ξεκούραση των παικτών, γράφοντας στο twitter:

"Παρακολουθώ όλους αυτούς τους παλιούς αγώνες του ΝΒΑ στο NBA TV και το ESPN και ξέρω πώς αισθάνονται οι παίκτες που δε μπορούν να παίξουν το παιχνίδι που αγαπούν. Θέλω να το θυμούνται αυτό όταν αναφέρονται στο Load Management, όπου κάθονται σε αγώνες που θα μπορούσαν να παίξουν! Μην παίρνετε τίποτα δεδομένο!"

Όπως και να έχει, αυτή η κόντρα των παλιών με τους νέους ΝΒΑερς πάνω στο θέμα δεν πρόκειται να τελειώσει σύντομα, με τους μεν να έχουν ως επιχείρημα ότι στο παρελθόν έπαιζαν και τραυματίες και τους δε ότι το παιχνίδι έχει αλλάξει και η επιστήμη έχει τον πρώτο λόγο.

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS