ΜΠΑΣΚΕΤ

Το ευφάνταστο... αυτό-τρολάρισμα των Κινγκς

Το ευφάνταστο... αυτό-τρολάρισμα των Κινγκς
AP PHOTO/RICH PEDRONCELLI

Οι Κινγκς έχαναν με τόσο μεγάλη διαφορά στο φιλικό της Πέμπτης (11/10) με την Γιούτα, που αποφάσισαν να το ρίξουν στην πλάκα μέσω του Twitter (PICS + VIDEO).

Τίποτα δεν πήγαινε καλά για τους Κινγκς στο φιλικό με την Γιούτα . Στο ημίχρονο η Τζαζ βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 71-35, στο δρόμο προς μία επιβλητική, όσο και άνετη νίκη με 132-93. Βλέποντας λοιπόν την ομάδα τους να διασύρεται στο παρκέ του Golden 1 Center του Σακραμέντο, οι υπεύθυνοι του λογαριασμού των "βασιλιάδων" στο Twitter αποφάσισαν να το διασκεδάσουν.

" Στο τέλος της πρώτης περιόδου οι Ιγκλς προηγούνται των Τζάιαντς με 31-13", έγραψαν οι Κινγκς αναφερόμενοι στον αγώνα του NFL που διεξαγόταν εκείνη την ώρα, για να ακολουθήσει η απάντηση της Γιούτα: " ...και;". Οι Κινγκς δεν πτοήθηκαν. Συνέχισαν το... αυτο-τρολάρισμα.

" Συγνώμη, είναι 34-13 πλέον. Οι Ιγκλς μόλις σκόραραν", απάντησαν οι "βασιλιάδες", οι οποίοι ακόμα κι όταν ανάρτησαν ένα tweet σχετικά με το παιχνίδι (ένα video με μία όμορφη φάση του ΝτιΆαρον Φοξ), φρόντισαν να κάνουν νέα παρέμβαση, κρύβοντας το σκορ με την φράση " λογοκρίθηκε"!

Δείτε τα σχετικά tweets μεταξύ Κινγκς και Τζαζ:






Photo credits: AP Photo/Rich Pedroncelli
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ