NBA

To δίωρο συμβόλαιο των 100 εκατομμυρίων δολαρίων που απέρριψε ο Μάικλ Τζόρνταν

Chicago Bulls' Michael Jordan pauses in the third quarter in Game 5 of the NBA Finals against the Seattle SuperSonics Friday, June 14, 1996 in Seattle. The Sonics beat the Bulls, 89-78. (AP Photo/Beth A. Keiser)
Chicago Bulls' Michael Jordan pauses in the third quarter in Game 5 of the NBA Finals against the Seattle SuperSonics Friday, June 14, 1996 in Seattle. The Sonics beat the Bulls, 89-78. (AP Photo/Beth A. Keiser) ASSOCIATED PRESS

Απίστευτο και όμως αληθινό! Ο Μάικλ Τζόρνταν είχε πρόταση για δίωρη παρουσία σε event που θα έβαζε 100.000.000 δολάρια στον τραπεζικό του λογαριασμό, αλλά την απέρριψε όπως αποκάλυψε ο ατζέντης του, Ντέιβιντ Φολκ.

Το "The Last Dance" συνεχίζεται το πρωί της Δευτέρας (4/5) στις 10:00 στο Netflix με τα επεισόδια 5-6, την ίδια ώρα όμως συνεχίζουν να εμφανίζονται απίθανες ιστορίες από τη ζωή και την καριέρα του Μάικλ Τζόρνταν σε καθημερινή βάση. Μια τέτοια ιστορία αποκάλυψε ο ατζέντης του AIR, ο Ντέιβιντ Φολκ, ο οποίος δήλωσε ότι ο πελάτης του απέρριψε πριν από τρία χρόνια ένα ποσό 100.000.000 δολαρίων ενώ το μόνο που χρειαζόταν να κάνει ήταν να εμφανιστεί σε ένα event για δύο ώρες!

" Ο Θεός να τον ευλογεί. Είναι τόσο επιτυχημένος, που μπορεί να κάνει ό,τι θέλει και να μην κάνει αυτά που δεν του αρέσουν. Πραγματικά τον θαυμάζω, είναι τρομερά επιλεκτικός με αυτά που θέλει να ασχολείται" υποστήριξε ο Φολκ στην εκπομπή Boomer and Gio του WFAN, ενός ιστορικούς αθλητικού ραδιοφωνικού σταθμού της Νέας Υόρκης και πρόσθεσε πως: " Του έδωσα ένα deal πριν από τρία χρόνια για 100.000.000 δολάρια. Το μόνο που έπρεπε να κάνει, πέρα από το να δώσει το όνομά του στο event, ήταν μια επίσκεψή του σε αυτό για δύο ώρες. Το απέρριψε! Μια άλλη φορά, προσπέρασε 7.000.000 δολάρια για να συμμετάσχει σε ένα μονοήμερο τουρνουά γκολ στην Ασία".

Ο Φολκ εξήγησε ότι δεν ασχολήθηκε ποτέ με deals που αφορούσαν επισκέψεις και παρουσίες του Τζόρνταν σε διάφορα events, καθώς προτιμούσε να του κλείνει πολυετείς συμφωνίες με εταιρείες-κολοσσούς. Κάπως έτσι προέκυψαν τα τεράστια συμβόλαια με τη Nike, τα McDonald's, την Coca-Cola και την Gatorade για τον MJ, η περιουσία του οποίου ξεπερνά τα 2.1 δισεκατομμύρια δολάρια σύμφωνα με το Forbes.

Για την ιστορία, σε 16 σεζόν στο ΝΒΑ ο Τζόρνταν έβγαλε 93.772.500 δολάρια.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ