NBA

Το απόλυτο ξενέρωμα τεσσάρων διάσημων οπαδών των Νικς όταν χάθηκε ο Ζάιον

Το απόλυτο ξενέρωμα τεσσάρων διάσημων οπαδών των Νικς όταν χάθηκε ο Ζάιον

Ηταν έτοιμοι να βρεθούν στον... έβδομο ουρανό και μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου είδαν τα όνειρά τους να γκρεμίζονται. Δείτε την τρομερή αντίδραση τεσσάρων διάσημων οπαδών των Νικς όταν η ομάδα τους έχασε την πρώτη επιλογή στο NBA Draft 2019 (VIDEO).

Ο Φατ Τζο, ο Τζέιντακις κι ο Μέρο είναι διάσημοι ράπερ. Ο Ντέζους είναι επίσης διάσημος κωμικός. Και οι τέσσερις δηλώνουν οπαδοί των Νικς. Κάθισαν λοιπόν όλοι μαζί για να παρακολουθήσουν την διαδικασία της λοταρίας, με την ελπίδα ότι η ομάδα της Νέας Υόρκης θα πάρει την πρώτη επιλογή στο NBA Draft 2019 ώστε να επιλέξει τον Ζάιον Γουίλιαμσον, το απόλυτο ταλέντο, τον κορυφαίο νεαρό από τα χρόνια του ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Όσο η ώρα περνούσε και το όνομα των Νικς δεν ακουγόταν, τόσο οι τέσσερις ανέβαζαν την ένταση. Όσο πλησίαζαν προς το νούμερο 1, τόσο περισσότερο ενθουσιάζονταν. Στο νούμερο 4 άρχισαν να χάνουν τον έλεγχο και εκεί ήρθε αμέσως η ανώμαλη προσγείωση. Δείτε πώς αντέδρασαν όταν έμαθαν ότι οι Νιου Γιορκ Νικς θα επιλέξουν στο νούμερο 3 , δείτε την απογοήτευση ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους. Δείτε πως όλα γκρεμίστηκαν σε κλάσματα του δευτερολέπτου.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ