NBA

Το απόλυτο fair play των Γουόριορς για τον τίτλο των Ράπτορς

Golden State Warriors head coach Steve Kerr during the second quarter of an NBA basketball game against the Boston Celtics in Boston, Thursday, Nov. 16, 2017. (AP Photo/Michael Dwyer)
AP Photo/Michael Dwyer AP PHOTO/MICHAEL DWYER

Με μια ολοσέλιδη καταχώρηση στην Toronto Star συνεχάρησαν οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς τους Τορόντο Ράπτορς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο ΝΒΑ (PHOTO).

Ο τρόπος με τον οποίο έκλεισε για τους Γουόριορς η σεζόν 2018/19, είναι σίγουρα στενάχωρος. Πρώτα έχασαν τον Κέβιν Ντουράντ που υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα στο Game 5 των τελικών και στη συνέχεια έχασαν και τον Κλέι Τόμπσον που υπέστη ρήξη χιαστού στο Game 6 .

Το Three-Peat ήταν ένας στόχος που δεν επιτεύχθηκε, παρόλα αυτά οι παράγοντες της ομάδας έδειξαν και πάλι την κλάση τους καθώς πλήρωσαν ολοσέλιδη καταχώρηση στην εφημερίδα Toronto Star για να συγχαρούν το πρωί της Δευτέρας (17/6) τους Ράπτορς του Καγουάι Λέοναρντ.

" Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς συγχαίρουν τους Ράπτορς για το ιστορικό τους επίτευγμα και για το γεγονός ότι έδωσαν το πρωτάθλημα του 2019 στην πόλη του Τορόντο" αναφέρεται στη δημοσίευση, με τον Στέφεν Κάρι να αγκαλιάζει αντίπαλό του στη φωτογραφία που "έντυσε" το κάτω μέρος της σελίδας.

Το απόλυτο fair play των Γουόριορς για τον τίτλο των Ράπτορς
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ