NBA

Το απίθανο στατιστικό για τους Τελικούς και τον Σακίλ Ο'Νιλ

Το απίθανο στατιστικό για τους Τελικούς και τον Σακίλ Ο'Νιλ
Photo by Aaron M. Sprecher/Invision for The Kellogg Company/AP Images PHOTO BY AARON M. SPRECHER/INVISION FOR THE KELLOGG COMPANY/AP IMAGES

Ο Σακίλ Ο'Νιλ έχει αποσυρθεί από το μπάσκετ εδώ και οκτώ χρόνια, ωστόσο υπάρχει ένα στατιστικό που τον συνδέει ακόμα με τους Τελικούς του ΝΒΑ.

Ο Σακίλ Ο'Νιλ ολοκλήρωσε την καριέρα του ως αθλητής το 2011, είναι πια 47 ετών, εντούτοις δεν έχει πάψει να συνδέεται με τους Τελικούς του ΝΒΑ . Όχι ως σχολιαστής, όπως είναι δηλαδή στην εκπομπή Inside the NBA του ΤΝΤ, αλλά μέσω των... συμπαικτών που είχε όλα αυτά τα χρόνια που έπαιζε μπάσκετ.

Το SportsCenter ανακάλυψε ένα απίθανο στατιστικό, ενόψει των Τελικών που αρχίζουν την προσεχή Πέμπτη (ξημερώματα Παρασκευής 31/5 στις 04:00 για την Ελλάδα) στο Τορόντο: σε όλες τις σειρές Τελικών από το 1993 μέχρι φέτος, υπήρχε τουλάχιστον ένας παίκτης που έχει παίξει στην ίδια ομάδα με τον "Σακ"!

Το σερί αυτό έφτασε αισίως φέτος τα 36 χρόνια και το κράτησε ζωντανό ο Ντάνι Γκριν, ο οποίος υπήρξε συμπαίκτης με τον Ο'Νιλ τη σεζόν 2009/10 στο Κλίβελαντ, όταν ήταν ακόμα rookie.


Photo credits: Aaron M. Sprecher/Invision for The Kellogg Company/AP Images
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ