NBA

Το 2013 ο Γιάννης μίλησε στο Sport24.gr και ήταν έτοιμος για όλα

Το 2013 ο Γιάννης μίλησε στο Sport24.gr και ήταν έτοιμος για όλα

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε μιλήσει στο Sport24.gr το 2013, λίγο πριν ξεκινήσει το ταξίδι του στον "μαγικό κόσμο". Ο MVP της φετινής σεζόν είχε στείλει μήνυμα πως ακόμα και η απογοήτευση τον κάνει πιο δυνατό! Έξι χρόνια μετά είναι ο MVP του NBA.

Λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει το ταξίδι του στο ΝΒΑ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε τεθεί στη διάθεση των αναγνωστών του Sport24.gr, οι οποίοι μεταξύ άλλων τον ρώτησαν για την Εθνική ομάδα, τον προπονητή του στον Φιλαθλητικό, αλλά και για το πού θα ήθελε να παίξει στην Ευρώπη, αν δεν υπήρχε το NBA.

Υπήρξε, όμως, και μία ερώτηση, που έδειξε το πάθος του Γιάννη. Ένα πάθος που τον έφερε στην κορυφαία ατομική διάκριση του ΝΒΑ, καθώς εδώ και μερικές ώρες είναι ο MVP του ΝΒΑ!

Σε σχετική ερώτηση, λοιπόν, για το αν είχε έρθει κάποια στιγμή που σκέφτηκε να τα παρατήσει, απάντησε: " Δεν υπήρχε κάποια στιγμή που να σκέφτηκα να τα παρατήσω. Ακόμα και όταν απογοητευόμουν, αυτό με έκανε ακόμα πιο δυνατό και συνέχιζα ακόμα πιο δυνατά και ακόμα πιο σταθερά σε ό,τι έκανα".

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ