NBA

Τιμωρήθηκαν Ιμπάκα και Κρις για τις μπουνιές

Toronto Raptors' Serge Ibaka during the first half of an NBA basketball game against the Milwaukee Bucks Saturday, Jan. 5, 2019, in Milwaukee. (AP Photo/Aaron Gash)
Toronto Raptors' Serge Ibaka during the first half of an NBA basketball game against the Milwaukee Bucks Saturday, Jan. 5, 2019, in Milwaukee. (AP Photo/Aaron Gash) AP

Ο Σερτζ Ιμπάκα και ο Μαρκίς Κρις αντάλλαξαν γροθιές στο παιχνίδι των Ράπτορς με τους Καβαλίερς και τιμωρήθηκαν από το ΝΒΑ.

Τις συνέπειες του τσακωμού τους κατά τη διάρκεια του αγώνα των Ράπτορς με τους Καβαλίερς θα υποστούν οι Σερτζ Ιμπάκα και Μαρκίς Κρις. Ο πρώτος τιμωρήθηκε να μην αγωνιστεί για τρία παιχνίδια, ενώ ο δεύτερος για ένα.

Ο φόργουορντ του Τορόντο αντάλλαξε γροθιές με τον παίκτη των Καβς κάτι που όπως ήταν λογικό οδήγησε στην αποβολή αμφότερων.

Η τιμωρία των τριών αγώνων για τον Ιμπάκα βασίζεται στο γεγονός ότι στο παρελθόν έχει πρωταγωνιστήσει και σε άλλους καυγάδες ενώ ήταν κι εκείνος που άρχισε το επεισόδιο. Από την άλλη ο Κρις δεν είχε παρελθόν σε φασαρίες και γι' αυτό τιμωρήθηκε μόνο για ένα παιχνίδι.

Η ζημιά πάντως θα είναι και οικονομική, ειδικά για τον Ιμπάκα, καθώς θα χάσει από τη μη συμμετοχή του στα τρία παιχνίδια, το ποσό των 448,276 δολαρίων.

Photocredits: AP/Aaron Gash

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ