NBA

Τι δίνουν οι Χιτ και τι θέλουν οι Θάντερ για το trade του Γουέστμπρουκ

Oklahoma City Thunder's Russell Westbrook (0) in action during the first half of an NBA basketball game against the Indiana Pacers, Thursday, March 14, 2019, in Indianapolis. (AP Photo/Darron Cummings)
Oklahoma City Thunder's Russell Westbrook (0) in action during the first half of an NBA basketball game against the Indiana Pacers, Thursday, March 14, 2019, in Indianapolis. (AP Photo/Darron Cummings) AP

Στασιμότητα επικρατεί στις συζητήσεις των Χιτ με τους Θάντερ, καθώς η ομάδα της Οκλαχόμα Σίτι ζητά αρκετά assets για να παραχωρήσει σε εκείνη του Μαϊάμι τον Ράσελ Γουέστμπρουκ.

Αυτή τη στιγμή, απόγευμα Πέμπτης 11 Ιουλίου του 2019, η κατάσταση σχετικά με τον Ράσελ Γουέστμπρουκ είναι ξεκάθαρη: ο 30χρονος πόιντ γκαρντ έχει απαιτήσει όπως διαβάσατε στο Sport24.gr ανταλλαγή από τους Θάντερ και οι παράγοντες της ομάδας της Οκλαχόμα Σίτι προσπαθούν τον στείλουν στον προορισμό που εκείνος επέλεξε. Ο MVP του 2017 θέλει να μετακομίσει στο Μαϊάμι, οι Χιτ το γνωρίζουν και γι' αυτό οι συζητήσεις ανάμεσα στους δύο οργανισμούς έχουν βρει -προς το παρόν τουλάχιστον- σε τοίχο.

Ο Σαμ Πρέστι λέγεται πως δεν θα είναι κυνικός και θα προσπαθήσει να ευχαριστήσει τον Γουέστμπρουκ για όσα πρόσφερε στους Θάντερ στέλνοντάς τον εκεί που αυτός θέλει, ωστόσο στις πρώτες του επαφές με τον Πατ Ράιλι ζήτησε αρκετά περισσότερα από αυτά που θέλουν να αποχωριστούν οι Χιτ. Ο GM της ομάδας της Οκλαχόμα Σίτι θέλει μαζί με τον μισθό του Γκόραν Ντράγκιτς (19.2 εκατομμύρια δολάρια για μια σεζόν) να πάρει δύο εκ των Τζάστις Γουίνσλοου - Τάιλερ Χίρο - Μπαμ Αντεμπάγιο, με αποτέλεσμα ο Ράιλι να αισθάνεται δισταγμό και να σηκώνει το πόδι από το γκάζι εδώ και λίγες ώρες.

Οι Χιτ δεν θέλουν να αποχωριστούν τον rookie Τάιλερ Χίρο, έναν σπουδαίο σουτέρ που μπορεί να εξελιχθεί σε έναν νέο Κλέι Τόμπσον, ενώ ο Έρικ Σπόλστρα εκτιμά πολύ τον Αντεμπάγιο, τον νεαρό ψηλό που έκανε φανταστική δουλειά πέρυσι μπροστά μάλιστα από τον Χασάν Γουαϊτσάιντ. Έναν από τους δύο οι Χιτ θα τον παραχωρήσουν. Και τους δύο μαζί, πολύ δύσκολα θα πειστούν να τους βάλουν σε ένα πακέτο για χάρη του Γουέστμπρουκ, αν και σε αυτή τη φάση μοιάζει απαραίτητη η απόκτηση του σούπερσταρ των Θάντερ ώστε να στηριχθεί ακόμη περισσότερο η επένδυση στον Τζίμι Μπάτλερ.

Η λογική λέει πως οι μεν Θάντερ θα κάνουν μια μικρή υποχώρηση, οι δε Χιτ ένα μικρό βήμα προς τα εμπρός και στο τέλος όλοι θα είναι ευχαριστημένοι. Ο Γουέστμπρουκ έχει ενημερώσει πως δεν πρόκειται να γυρίσει στην Οκλαχόμα Σίτι αν δεν έχει παραχωρηθεί μέχρι την έναρξη του training camp και αργά ή γρήγορα θα πάρει τις έτοιμες βαλίτσες του για να μετακομίσει όπως όλα δείχνουν στη ζεστή Φλόριντα που θα του δώσει την ευκαιρία να πατήσει το restart.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ