NBA

Θύμα κλοπής ο Γιούιν

USA's Michael Jordan (9), Patrick Ewing (6) and Scottie Pippen (8) cheer on teammates during gold medal basketball game against Croatia in Barcelona Saturday. (AP Photo/John Gaps)
USA's Michael Jordan (9), Patrick Ewing (6) and Scottie Pippen (8) cheer on teammates during gold medal basketball game against Croatia in Barcelona Saturday. (AP Photo/John Gaps) AP

Οι δράστες αφαίρεσαν από το σπίτι του τα δύο Ολυμπιακά μετάλλια (1984, 1992), καθώς και το δαχτυλίδι του πρωταθλήματος με το Τζορτζτάουν το 1984.

Θύμα κλοπής στο σπίτι του στη Νέα Υόρκη έπεσε ο παλαίμαχος σέντερ των Νικς, Πάτρικ Γιούν. Οι δράστες αφαίρεσαν από την οικία του τα δύο Ολυμπιακά μετάλλια που είχε κατακτήσει με τις ΗΠΑ το 1984 και το 1992, καθώς επίσης και το δαχτυλίδι του κολεγιακού πρωταθλήματος με το Τζορτζτάουν το 1984.

Ο Γιούν πάντως κατάφερε να αντικαταστήσει και τα δύο μετάλλια, κάτι για το οποίο φρόντισε ο πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Τζέρι Κολάντζελο, ενώ πήρε πίσω και το δαχτυλίδι. «Κάλεσα αμέσως τον Τζέρι και έκανε τα πάντα για να αντικαταστήσω τα μετάλλια. Είναι απλά εξαιρετικός. Το δαχτυλίδι κάποιος προσπάθησε να το πουλήσει στο eBay και έτσι αφού τον εντόπισαν κατάφερα επίσης να το πάρω πίσω» τόνισε ο Γιούιν μιλώντας στο «The Dan Patrick Show».

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ