NBA

Θίμποντο για Αντετοκούνμπο: "Δεν θα φύγει ποτέ από το Μιλγουόκι"

Θίμποντο για Αντετοκούνμπο: "Δεν θα φύγει ποτέ από το Μιλγουόκι"
AP Photo/Matt Slocum AP PHOTO/MATT SLOCUM

Ο Τομ Θίμποντο πηγαίνει κόντρα στην επικρατούσα άποψη στο ΝΒΑ, σύμφωνα με την οποία ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα αφήσει κάποια στιγμή τους Μπακς για άλλη ομάδα (VIDEO).

Από τη στιγμή που η σεζόν των Μπακς ολοκληρώθηκε πρόωρα , άρχισαν αμέσως τα... σενάρια για το μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο . Το ESPN δημοσίευσε ένα κείμενο που υποστήριζε ότι η επόμενη σεζόν (2019/20) θα κρίνει το αν θα μείνει ή θα φύγει από τα "ελάφια", κάνοντας τον Γιάννη να αποχωρήσει από τη συνέντευξη Τύπου του 6ου ανατολικού τελικού. Ο Τομ Θίμποντο, πάντως, δεν έχει κανέναν απολύτως προβληματισμό για το τι θα κάνει ο Έλληνας σούπερ σταρ.

" Δεν νομίζω ότι θα φύγει ποτέ από το Μιλγουόκι", είπε στην τηλεοπτική εκπομπή "Get Up" του ESPN ο πρώην προπονητής των Μπουλς και των Τίμπεργουλβς. " Απεχθάνεται να χάνει, αλλά θέλει να κατακτήσει ένα πρωτάθλημα εκεί. Ακόμα και η περσινή χρονιά, όταν οι Μπακς πήγαν τη σειρά με τους Σέλτικς στα επτά παιχνίδια, και η φετινή ωρίμανση του, λένε πολλά για αυτόν. Και είναι μόνο 24 ετών. Η επίδρασή του στις νίκες είναι φοβερή", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Θίμποντο.

ΟΥΔΕΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 11 ΧΡΟΝΙΑ

Αν δικαιωθεί ο Θίμποντο, τότε αυτομάτως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα κάνει κάτι που δεν έχει καταγραφεί ποτέ στην 51ετή ιστορία των Μπακς: να διανύσει όλη την καριέρα του στο Μιλγουόκι. Οι περισσότερες σεζόν που έχει παίξει κάποιος στους Μπακς είναι 11. Το έκανε ο Μάικλ Ρεντ από το 2000 έως το 2011, πριν μετακομίσει στο Φοίνιξ για την σεζόν 2011/12, την τελευταία της καριέρας του. Ο Αντετοκούνμπο μόλις ολοκλήρωσε την 6η του χρονιά στα "ελάφια". Και δεν δείχνει ακόμα διάθεση να φύγει...


Photo credits: AP Photo/Matt Slocum
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ