NBA

Θετικοί στον κορονοϊό οι Τζόρνταν και Ντίνγουιντι, δεν πάει στο Ορλάντο ο πρώτος

Brooklyn Nets guard Spencer Dinwiddie looks to pass during the first quarter of an NBA basketball game against the Memphis Grizzlies, Wednesday, March 4, 2020, in New York. (AP Photo/Kathy Willens)
Brooklyn Nets guard Spencer Dinwiddie looks to pass during the first quarter of an NBA basketball game against the Memphis Grizzlies, Wednesday, March 4, 2020, in New York. (AP Photo/Kathy Willens) AP PHOTO/KATHY WILLENS

Οι ΝτιΆντρε Τζόρνταν και ο Σπένσερ Ντίνγουιντι γνωστοποίησαν ότι βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, με τον πρώτο να ανακοινώνει ότι δεν θα αγωνιστεί όταν επανεκκινήσει η σεζόν.

Δύο κρούσματα κορονοϊού την ίδια μέρα γνωστοποίησαν οι Νετς. Ο λόγος για τους ΝτιΆντρε Τζόρνταν και Σπένσερ Ντίνγουιντι, οι οποίοι βρέθηκαν θετικοί, με τους δύο παίκτες να ανακοινώνουν αυτό το γεγονός.

Τόσο ο Τζόρνταν όσο και ο Ντίνγουιντι παραδέχθηκαν ότι βρέθηκαν θετικοί, με τον πρώτο μάλιστα να ανακοινώνει μέσω twitter ότι δεν θα πάει στο Ορλάντο για την επανεκκίνηση της σεζόν. Ο Ντίνγουιντι δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα κάνει, με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν βέβαια πλέον για τους παίκτες που βρίσκονται θετικοί, αφού η σεζόν θα επανεκκινήσει στις 30 Ιουλίου.

Σε περίπτωση που τελικά δεν πάει ούτε ο Ντίνγουιντι στο Ορλάντο, τότε οι Νετς θα έχουν πλέον τέσσερις σημαντικές απουσίες (χωρίς καν να προσμετράται ο Ντουράντ που έτσι κι αλλιώς θα έχανε την σεζόν), αφού ο Καϊρί Ίρβινγκ έχει τονίσει ότι θα εστιάσει στην αποθεραπεία από τον τραυματισμό του, ενώ ο Γουίλσον Τσάντλερ έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα αγωνιστεί το καλοκαίρι για οικογενειακούς λόγους. Οι Νετς έχουν δικαίωμα να αντικαταστήσουν τον Τζόρνταν στο ρόστερ τους για το υπόλοιπο της σεζόν.

AP Photo/Kathy Willens

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ