NBA

"Θέλουν ανταλλαγή Νο. 1 με Ντέιβις οι Νικς"

"Θέλουν ανταλλαγή Νο. 1 με Ντέιβις οι Νικς"
AP Photo/Tyler Kaufman AP PHOTO/TYLER KAUFMAN

Ο Ζάιον Γουίλιαμσον θεωρείται ο επόμενος μεγάλος σταρ του ΝΒΑ. Οι Νικς, πάντως, σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να τον ανταλλάξουν, εφόσον είναι οι τυχεροί της Draft Lottery!

Σε αυτό το Draft του ΝΒΑ όλα μοιάζουν πιθανά εκτός του να επιλεγεί κάποιος άλλος πέρα από τον Ζάιον Γουίλιαμσον στο Νο. 1. Κι όμως, δεν θα πρέπει να θεωρήσουμε ως δεδομένο το ενδεχόμενο ο δυναμικός πάουερ φόργουορντ του Ντιουκ να παίξει τελικά μπάσκετ στην ομάδα που θα τον επιλέξει. Σύμφωνα με τον Σαμς Καράνια, οι Νικς σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο της ανταλλαγής του για τον Άντονι Ντέιβις, εάν είναι τελικά αυτοί οι τυχεροί της λοταρίας!

" Μου είπαν ότι εάν οι Νικς κερδίσουν όντως το Νο. 1, τότε θα στρέψουν την προσοχή τους προς το ενδεχόμενο ανταλλαγής για τον Άντονι Ντέιβις", είπε σε εκπομπή ο γνωστός ρεπόρτερ, σύμφωνα με τις πληροφορίες του οποίου οι Νεοϋορκέζοι σκοπεύουν να συμπεριλάβουν στο πακέτο και τον Κέβιν Νοξ, σε ένα trade που μάλλον δύσκολα θα μπορούν να αρνηθούν οι Πέλικανς.

" Οι περισσότεροι σταρ θέλουν να παίζουν με άλλους και αυτό ακριβώς προσφέρει ο Άντονι Ντέιβις στους Νικς. Θα μπορούσε να προσελκύσει πιο εύκολα τον Κέβιν Ντουράντ. Υπάρχει λοιπόν πολλή προοπτική για τους Νικς στην αποψινή λοταρία", συμπλήρωσε ο Καράνια.

Photo credits: AP Photo/Tyler Kaufman

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ