NBA

Θέλεις photo με τον Κόμπι Μπράιαντ; Θα πληρώσεις 1255 ευρώ!

Los Angeles Lakers forward Kobe Bryant smiles to the crowd during a ceremony before Bryant's last NBA basketball game, against the Utah Jazz, Wednesday, April 13, 2016, in Los Angeles. (AP Photo/Jae C. Hong)
AP Photo/Jae C. Hong AP PHOTO/JAE C. HONG

Χρυσές δουλειές κάνει ο Κόμπι Μπράιαντ, με τους Αυστραλούς οπαδούς του να καλούνται να πληρώσουν 2000 δολάρια Αυστραλίας για να βγάλουν μια αναμνηστική φωτογραφία μαζί του!

Συνταξιούχος πλέον, ο Κόμπι Μπράιαντ έχει αφήσει το μπάσκετ στην άκρη αλλά συνεχίζει να γεμίζει τον τραπεζικό του λογαριασμό με διάφορους τρόπους και με πολλές επιχειρήσεις. Ο Black Mamba θα ταξιδέψει τις επόμενες μέρες στην Αυστραλία και αν κάποιος θέλει να βγάλει μια αναμνηστική φωτογραφία μαζί του, θα πρέπει να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη.

Συγκεκριμένα, υπάρχει πακέτο που προσφέρει φωτογραφία με τον Μπράιαντ, πόστερ της περιοδείας του και lanyard για κλειδιά αντί ενός ποσού που αγγίζει τα 2000 δολάρια Αυστραλίας (1255 ευρώ). Όπως αναφέρεται στα ψιλά γράμματα, το συγκεκριμένο πακέτο δεν περιλαμβάνει θέση στο "Mamba Mentality Show", μια ομιλία που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019.

Θέλεις photo με τον Κόμπι Μπράιαντ; Θα πληρώσεις 1255 ευρώ!
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ