NBA

Θέλει Μιλγουόκι ο Ντέιβις, δεν έχουν καταθέσει πρόταση οι Μπακς

New Orleans Pelicans forward Anthony Davis handles the ball during the first half of an NBA preseason basketball game against the New York Knicks, Friday, Oct. 5, 2018, at Madison Square Garden in New York. (AP Photo/Mary Altaffer)
AP Photo/Mary Altaffer AP PHOTO/MARY ALTAFFER

Πράγματα και θαύματα συμβαίνουν στο ΝΒΑ, με τον Άντονι Ντέιβις να ενημερώνει τους Πέλικανς πως ανάμεσα στις τέσσερις ομάδες που θέλει να μετακομίσει μέσω ανταλλαγής βρίσκονται οι Μιλγουόκι Μπακς.

Κάθε ώρα που περνά, όσο πλησιάζουμε προς το Trade Deadline της 7ης Φεβρουαρίου (η διορία εκπνέει στις 22:00 ώρα Ελλάδας), τόσο μεγαλύτερη είναι η τρέλα που επικρατεί για τον Άντονι Ντέιβις και τις ομάδες που θέλουν να τον πάρουν από τους Πέλικανς.

Το απόγευμα της Δευτέρας (4/2) ο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι του ESPN αποκάλυψε πως ο 25χρονος ψηλός είναι θετικός στο να υπογράψει νέο συμβόλαιο το καλοκαίρι του 2020 με συγκεκριμένες ομάδες, εξήγησε πως οι Μπόστον Σέλτικς δεν είναι μία από αυτές και λίγη ώρα αργότερα τουίταρε πως ένας από τους οργανισμούς που του αρέσουν είναι οι Μπακς!

Καλά διαβάσατε, η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι μια κατάσταση που αρέσει στον Ντέιβις, όμως ο ρεπόρτερ του ESPN εξήγησε πως οι παράγοντες της ομάδας του Μιλγουόκι δεν έχουν προχωρήσει μέχρι στιγμής σε κατάθεση πρότασης για την απόκτηση του κορυφαίου ψηλού της Λίγκας, κυρίως επειδή δεν έχουν τα ανταλλάγματα που θα έβαζαν τους "Πελεκάνους" σε σκέψεις και στη συνέχεια σε διαπραγματεύσεις.

Το Sport24.gr σας είχε αναλύσει τα δεδομένα για έναν πιθανό "γάμο" Μπακς - Ντέιβις στις 28 Ιανουαρίου , ο Σαμς Καράνια έβαλε στο παιχνίδι και τους Κλίπερς (πέρα από τους Λέικερς και τους Νικς που ούτως ή άλλως γνωρίζαμε πως είναι ελκυστικοί προορισμοί για εκείνον) και τώρα μένει να δούμε αν στο Μιλγουόκι θα σκεφτούν σοβαρά την συγκεκριμένη περίπτωση που μπορεί όχι απλά να βελτιώσει τους Μπακς, αλλά να τους εκτοξεύσει σε επίπεδα που δεν είχαν καν φανταστεί μέχρι σήμερα.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ