ΜΠΑΣΚΕΤ

The Last Dance: Το απίστευτο ψεύτικο δελτίο ειδήσεων που τρέλανε κόσμο

The Last Dance: Το απίστευτο ψεύτικο δελτίο ειδήσεων που τρέλανε κόσμο

Η εταιρία "State Farm" έφτιαξε μία από τις καλύτερες διαφημίσεις στην ιστορία την οποία παρουσίασε κατά την διάρκεια του "Last Dance", τρελαίνοντας κόσμο.

Πώς θα σας φαινόταν αν ένας δημοσιογράφος είχε προβλέψει το 1998 μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος των Μπουλς ότι θα γυριστεί ένα ντοκιμαντέρ 22 χρόνια αργότερα; Κι όμως έγινε! Περίπου...

Σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις στην ιστορία του αθλητισμού, η εταιρία State Farm παρουσίασε ένα δελτίο ειδήσεων από το 1998, όπου ο δημοσιογράφος Κένι Μέιν ξεκινάει λέγοντας ότι οι Μπουλς κατέκτησαν το δεύτερο Three-Peat της ιστορίας, μέχρι η κατάσταση να αρχίζει να ξεφεύγει, αφού λέει πράγματα μίας άλλης εποχής!

Αναλυτικά, ο Μέιν λέει στο ψεύτικο δελτίο ειδήσεων: "Οι Σικάγο Μπουλς κατέκτησαν το δεύτερο Three-Peat τους. Αυτά είναι πράγματα από τα οποία το ESPN θα κάνει κάποια στιγμή ντοκιμαντέρ με τίτλο σαν "The Last Dance". Θα κάνουν σειρά με 10 επεισόδια και θα το βγάλουν στον αέρα το 2020. Θα είναι τζάμι. Δεν ξέρεις τι σημαίνει αυτό ακόμα. Μιας και κάνω προβλέψεις, τα τζιν θα γίνουν υπερβολικά στενά, μην γίνεις κάτι που λέγεται "butt fumble” και αυτή η διαφήμιση θα χρησιμοποιηθεί για να διαφημιστεί το ντοκιμαντέρ σε διαφήμιση της State Farm. Είναι απλώς ένα προαίσθημα".

Για την ιστορία, το "butt fumble" στο οποίο αναφέρεται ο Μέιν είναι μία από τις πιο γνωστές φάσεις από τον αγώνα των Νιου Γιορκ Τζετς με τους Νιου Ίνγκλαρντ Πάτριοτς για το NFL ανήμερα της ημέρας των ευχαριστιών το 2012, όταν ο κουόρτερμπακ των πρώτων, Μαρκ Σάντσεζ έπεσε πάνω στον πισινό του συμπαίκτη του, Μπράντον Μουρ, με αποτέλεσμα να κλέψουν τη μπάλα οι Πάτριοτς και να κάνουν touchdown.

Δείτε την απίστευτη διαφήμιση:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ