NBA

Θάντερ: Χειρουργείο και πολύμηνη απουσία για Τζορτζ

Θάντερ: Χειρουργείο και πολύμηνη απουσία για Τζορτζ
AP Photo/Rob Ferguson AP PHOTO/ROB FERGUSON

Οι Θάντερ ανακοίνωσαν ότι ο Πολ Τζορτζ υποβλήθηκε σε επέμβαση στον ώμο και θα μείνει αρκετούς μήνες εκτός δράσης. Χειρουργείο και για τον Γουέστμπρουκ.

Ο Πολ Τζορτζ αποδείχθηκε ότι τελικά κουβαλούσε ένα σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού από τον Φλεβάρη κι έπειτα. Αυτή είναι η μόνη εξήγηση που μπορεί να δώσει κάποιος μετά την ανακοίνωση των Θάντερ ότι ο All Star φόργουορντ υποβλήθηκε σε επέμβαση στον λαβωμένο του δεξιό ώμο, με τον χρόνο αποθεραπείας του να ορίζεται στους 4 μήνες τουλάχιστον!

Όπως έκανε γνωστό η Οκλαχόμα Σίτι, το χειρουργείο αυτό σημαίνει ότι ο Τζορτζ θα απουσιάσει από το πρώτο μέρος της προετοιμασίας της ομάδας για την σεζόν 2019/20, η οποία θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο! Σαν να μην έφτανε αυτό, σε μερικές ημέρες ο Τζορτζ θα υποβληθεί σε επέμβαση και στον αριστερό ώμο, στον οποίο επίσης κουβαλούσε πρόβλημα τραυματισμού.

Ο σταρ των Θάντερ τραυματίστηκε σε έναν αγώνα με τους Νάγκετς στις 26 Φεβρουαρίου, με αποτέλεσμα έκτοτε η απόδοσή του να είναι ελαφρώς πεσμένη για τα δικά του δεδομένα.

Στο μεταξύ, η Οκλαχόμα Σίτι ανακοίνωσε ότι και ο έτερος σταρ της ομάδας, Ράσελ Γουέστμπρουκ, πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και μάλιστα δύο φορές! Το πρώτο χειρουργείο του Γουέστμπρουκ αφορούσε έναν τένοντα στο αριστερό του χέρι, ενώ το δεύτερο ήταν μία επέμβαση ρουτίνας στο δεξί γόνατο. Ο All Star γκαρντ ωστόσο δεν έχει κάτι σοβαρό και αναμένεται να βρίσκεται κανονικά στο ξεκίνημα της προετοιμασίας της ομάδας του για την σεζόν 2019/20.

AP Photo/Rob Ferguson

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ