NBA

Θάντερ: Τέλος ο Μπίλι Ντόνοβαν

Ο προπονητής των Σικάγο Μπουλς, Μπίλι Ντόνοβαν
Ο προπονητής των Σικάγο Μπουλς, Μπίλι Ντόνοβαν AP PHOTO/ASHLEY LANDIS

Σε μία απόφαση που αιφνιδίασε πολύ κόσμο προχώρησαν Θάντερ και Μπίλι Ντόνοβαν, αφού ανακοίνωσαν ότι δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία τους.

Ο Μπίλι Ντόνοβαν αποτελεί παρελθόν από τους Θάντερ. Σε μία απόφαση-έκπληξη, οι δύο πλευρές συμφώνησαν να βάλουν τέλος τη μεταξύ τους συνεργασία έπειτα από μία κοινή πορεία πέντε χρόνων.

Το συμβόλαιο του Ντόνοβαν ολοκληρώθηκε στο τέλος της σεζόν. Ενώ όμως πολλοί περίμεναν ότι η ανανέωση της συμφωνία θα ήταν τυπική επίθεση μετά από μία εξαιρετική φετινή παρουσία, αποφασίστηκε ότι ήρθε η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

" Είχαμε σχεδιάσει να καθίσουμε να μιλήσουμε στο τέλος της σεζόν για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο να προχωρήσουμε" δήλωσε αρχικά ο αντιπρόεδρος των Θάντερ, Σαμ Πρέστι, για να προσθέσει: " Μετά από αυτές τις συζητήσεις έγινε σαφές ότι δεν μπορούσαμε να παρέχουμε στον Ντόνοβαν τις πληροφορίες που ήθελε για την μελλοντική κατεύθυνση της ομάδας στις επόμενες σεζόν ώστε να είμαστε όσο σαφείς ήθελε σε αυτό το σημείο της καριέρας του".

Ο Ντόνβαν από την πλευρά του δήλωσε στην κοινή ανακοίνωση που εκδόθηκε ότι " αυτό το μέρος θα είναι πάντα ξεχωριστό για εμένα. Πάντα θα εκτιμώ τον οργανισμό των Θάντερ και τους φιλάθλους τους".

AP Photo/Ashley Landis

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ