NBA

Θάντερ: Πάτησε παρκέ ο Ρόμπερσον έπειτα από έναν χρόνο

Θάντερ: Πάτησε παρκέ ο Ρόμπερσον έπειτα από έναν χρόνο
AP Photo/David Zalubowski AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Ευχάριστα νέα για τους Θάντερ, αφού έπειτα από έναν χρόνο προπονήθηκε με την ομάδα ο Αντρέ Ρόμπερσον. Έχει να παίξει επίσημο παιχνίδι από το 2018.

O Αντρέ Ρόμπερσον φαίνεται ότι είναι πιο κοντά από ποτέ στην επιστροφή του στα παρκέ έπειτα από απουσία 2.5 χρόνων. Όπως γνωστοποίησαν οι Θάντερ, ο έμπειρος φόργουορντ προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, κάτι που είχε να συμβεί για σχεδόν έναν χρόνο, όταν είχε πάθει νέα υποτροπή στον τραυματισμό του στο γόνατο.

Ο Ρόμπερσον είναι από τους πλέον άτυχους παίκτες του ΝΒΑ, αφού τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο τον Ιανουάριο του 2018 και έκτοτε έχει υποβληθεί σε τρεις επεμβάσεις, κάνοντας το ένα πισωγύρισμα μετά το άλλο στην αποθεραπεία του, μέχρι να αποφασίσει τον περασμένο Δεκέμβριο να σταματήσει να πηγαίνει στις εγκαταστάσεις της ομάδας για να δουλέψει μόνος του.

Προς το παρόν δεν είναι σίγουρο κατά πόσο ο Ρόμπερσον - ο οποίος μέχρι την στιγμή του τραυματισμού του ήταν ένας εκ των κορυφαίων αμυντικών του ΝΒΑ - θα έχει ρολο στο ροτέισον των Θάντερ. Παρόλα αυτά, η εικόνα του να προπονείται ήταν ευχάριστη για όλους όσους ξέρουν τι έχει περάσει τα τελευταία 2.5 χρόνια.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ