NBA

Τέσσερις ομάδες για τον Κώστα Κουφό

Sacramento Kings center Kosta Koufos drives during the first quarter of an NBA basketball game against the Utah Jazz, Wednesday, Jan. 17, 2018, in Sacramento, Calif. The Jazz won 120-105. (AP Photo/Rich Pedroncelli)
AP Photo/Rich Pedroncelli AP PHOTO/RICH PEDRONCELLI

Ο Κώστας Κουφός παραμένει στην αγορά των free agents, δεν αποκλείεται όμως πολύ σύντομα να έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Τέσσερις ομάδες έχουν προσεγγίσει τον 30χρονο σέντερ.

Με δεκαετή εμπειρία στο ΝΒΑ και δεδομένη ικανότητα να αποτελέσει αξιόπιστο ρολίστα, ο Κώστας Κουφός βλέπει το όνομά του να βρίσκεται στη λίστα τεσσάρων ομάδων τη δεδομένη χρονική στιγμή. Συγκεκριμένα, το Μιλγουόκι, το Τορόντο, το Ντιτρόιτ, αλλά και το Σακραμέντο (στο οποίο βρισκόταν την τελευταία τετραετία) φέρονται να έχουν εξηγήσει στην πλευρά του 30χρονου σέντερ πως τους ενδιαφέρει -σύμφωνα με τον Κρις Χέινς.

Θα είχε βέβαια τεράστιο ενδιαφέρον να τον δούμε, για παράδειγμα, δίπλα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αν και τη δεδομένη στιγμή οι Μιλγουόκι Μπακς διαθέτουν στο "5" δύο αξιόπιστες λύσεις, τον Μπρουκ και τον Ρόμπιν Λόπεζ.

Από το 2008 που βρίσκεται στο ΝΒΑ, ο Κώστας Κουφός έχει βγάλει το ποσό των 47.778.792 δολαρίων.

AP Photo/Rich Pedroncelli

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ