Τεράστια τιμή για τον Ντιρκ Νοβίτσκι, θα πάρει το κλειδί του Ντάλας

Ο Δήμαρχος του Ντάλας, Μάικ Ρόουλινγκς, θα δώσει το βράδυ της Τετάρτης (22/11) το κλειδί της πόλης στον Ντιρκ Νοβίτσκι που θα ζήσει ακόμα μια σπουδαία τιμή για όσα έχει προσφέρει στην κοινότητα.

Βρίσκεται στην ίδια πόλη από το 1998, διανύει την 21η σεζόν του στο ΝΒΑ (δεν έχει παίξει ακόμη εξαιτίας ενός τραυματισμού), είναι ένας ζωντανός θρύλος της Λίγκας και των Μάβερικς και τώρα θα ζήσει τη μέγιστη τιμή που μπορεί να του γίνει από το Ντάλας.

Ο Ντιρκ Νοβίτσκι δεν έφυγε ποτέ για άλλη ομάδα, κατέκτησε ένα πρωτάθλημα που θα μνημονεύεται για πάντα και για αυτούς (και ακόμη περισσότερους λόγους) ο Δήμαρχος Μάικ Ρόουλινγκς θα του δώσει το κλειδί του Ντάλας στο ημίχρονο του εντός έδρας αγώνα της Τετάρτης με τους Μπρούκλιν Νετς.

Ο Νοβίτσκι θα γίνει μόλις ο τρίτος άνθρωπος που θα ζήσει αυτή την τιμή τα τελευταία επτά χρόνια που ο Ρόουλινγκς βρίσκεται σε αυτή τη θέση, όχι μόνο για όσα έχει προσφέρει στα παρκέ, αλλά και για το κοινωνικό έργο που έχει κάνει για τους κατοίκους του Ντάλας. Στα 40 του έχει καταφέρει σχεδόν τα πάντα, έχει συνδέσει το όνομά του με τους Μάβερικς και είναι πλέον έτοιμος να δώσει τη σκυτάλη στον Λούκα Ντόντσιτς.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS