NBA

Τεμπλ για την επανεκκίνηση της σεζόν: "Δεν θα νιώθουμε άνετα"

Τεμπλ για την επανεκκίνηση της σεζόν: "Δεν θα νιώθουμε άνετα"
AP Photo/Matt Slocum AP PHOTO/MATT SLOCUM

Ο Γκάρετ Τεμπλ δήλωσε ότι αισθάνεται αγχωμένος ενόψει της επανέναρξης της σεζόν, τονίζοντας ότι κανείς παίκτης δεν θα αισθάνεται άνετα όντας απομονωμένος στο Ορλάντο.

Το ΝΒΑ ετοιμάζεται για την επανεκκίνηση της σεζόν στις 30 Ιουλίου στο Ορλάντο στην σκιά των δηλώσεων παικτών ότι δεν θα πάνε, αλλά και την αύξηση του αριθμού των ομάδων που έχουν κλείσει τις εγκαταστάσεις τους λόγω κορονοϊού στις έξι μετά τα κρούσματα στους Κινγκς και τους Μπακς. Η κατάσταση είναι άβολη. Και ο Γκάρετ Τεμπλ δεν δίστασε να το παραδεχθεί.

Ο γκαρντ των Νετς (και αντιπρόεδρος της Ένωσης Παικτών) αναφέρθηκε με δηλώσεις του στην επανέναρξη της σεζόν και την όλη κατάσταση και δεν έκρυψε ότι είναι επιφυλακτικός για μία σειρά από λόγους. Ο κυριότερος; Η καραντίνα που θα μπουν οι παίκτες στην "φούσκα" στο Ορλάντο εν μέσω του κορονοϊού και των κοινωνικών εξελίξεων στις ΗΠΑ.

" Δεν υπάρχει περίπτωση να νιώθουμε άνετα (σ.σ οι παίκτες) όταν σκεφτόμαστε πού θα είμαστε, πόσο χρόνο θα περάσουμε εκεί και τι περιορισμούς θα έχουμε" δήλωσε αρχικά ο Τεμπλ, για να προσθέσει: " Στην ερώτηση για το αν θα νιώθομε άνετα η απάντηση είναι αρνητική".

Ο Τεμπλ συνέχισε στο ίδιο ύφος στην επόμενη τοποθέτησή του: " Θα χρειαστεί να προσαρμοστούμε. Θα κουραστούμε. Σε καμία περίπτωση όμως, όποια μορφή και να έχει αυτό που θα γίνει, δεν θα αισθανθούμε άνετα, είτε εντός, είτε εκτός γηπέδου, είτε έχουμε ελεύθερο χρόνο, είτε όχι".

Κλείνοντας, ο Τεμπλ παραδέχθηκε ότι σκέφτηκε και αυτός να απέχει από τους αγώνες, αλλά τελικά αποφάσισε να αγωνιστεί τόσο για οικονομικούς λόγους, όσο και για να περάσει και αυτός το δικό του μήνυμα λόγω των κοινωνικών εξελίξεων στις ΗΠΑ: Νομίζω ότι μπορούμε να εκμεταλλευτούμε αυτή την ευκαιρία ως μοχλό πίεσης επειδή θα υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θα μας βλέπουν να παίζουμε μπάσκετ".

AP Photo/Matt Slocum

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ