NBA

Τέλος ο Θίμποντο από τη Μινεσότα!

Τέλος ο Θίμποντο από τη Μινεσότα!
PHOTO CREDITS: AP PHOTO/STACY BENGS

Λίγη ώρα μετά την επιβλητική νίκη επί των Λέικερς οι Τίμπεργουλβς ανακοίνωσαν την απόλυση του Τομ Θίμποντο, προέδρου και προπονητή της ομάδας!

Η λύση της συνεργασίας με τον Τομ Θίμποντο ήταν εδώ και καιρό θέμα χρόνου στη Μινεσότα. Εν τέλει συνέβη εκεί που δεν το περίμενε κανείς. Ούτε φυσικά ο ίδιος. Λίγο μετά την εμφατική νίκη επί των Λέικερς με 108-86 , οι Τίμπεργουλβς ανακοίνωσαν την απόλυση του προέδρου και προπονητή τους, ολοκληρώνοντας έτσι μία ταραχώδη τριετή συνεργασία, κατά την οποία ο Θίμποντο είχε ρεκόρ 97-107 και καλύτερη στιγμή την περσινή πορεία μέχρι τα playoffs για πρώτη φορά έπειτα από απουσία 14 ετών.

Πέρα από τον έμπειρο προπονητή απολύθηκε και το δεξί του χέρι στον πάγκο, ο ασίσταντ κόουτς Αντι Γκριρ, ενώ σύμφωνα με το ESPN στον αέρα βρίσκεται και ο τζένεραλ μάνατζερ των Τίμπεργουλβς, Σκοτ Λέιντεν, ο άνθρωπος που ανακοίνωσε στον Θίμποντο την απόλυσή του! Προσωρινά χρέη προπονητή στους Τίμπεργουλβς θα αναλάβει ο 32χρονος ασίσταντ κόουτς Ράιαν Σάντερς, γιος του αείμνηστου Φλιπ Σόντερς.

Όσο για τους πιθανούς διαδόχους του Θίμποντο στον πάγκο; Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τον Φρεντ Χόιμπεργκ και τον Τσόνσι Μπίλαπς να είναι τα πρώτα ονόματα που έχουν συζητηθεί στη Μινεάπολις, με τον πρώτο να ακούγεται έντονα τον τελευταίο καιρό και για το UCLA.

Photo credits: AP Photo/Stacy Bengs

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ