NBA

Τέλος ο Ντοκ Ρίβερς από τους Κλίπερς

Los Angeles Clippers head coach Doc Rivers (left) talks with guard Reggie Jackson (1) during the second half of Game 2 of an NBA basketball first-round playoff series, Wednesday, Aug. 19, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (Kim Klement/Pool Photo via AP)
Los Angeles Clippers head coach Doc Rivers (left) talks with guard Reggie Jackson (1) during the second half of Game 2 of an NBA basketball first-round playoff series, Wednesday, Aug. 19, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (Kim Klement/Pool Photo via AP) KIM KLEMENT/POOL PHOTO VIA AP

Μετά από μια επταετία οι Λος Άντζελες Κλίπερς και ο Ντοκ Ρίβερς χώρισαν τους δρόμους τους με τον 58χρονο coach να χρεώνεται τον αποκλεισμό από τους Ντένβερ Νάγκετς.

Ο Ντοκ Ρίβερς δεν είναι πια προπονητής των Λος Άντζελες Κλίπερς. Ύστερα από μια σεζόν που ο πήχης είχε τεθεί ψηλά με βάση το ρόστερ που είχε χτιστεί υπό την παρουσία των Καουάι Λέοναρντ και Πολ Τζορτζ, η ομάδα εμφανίστηκε κατώτερη των προσδοκιών.

Έτσι μετά από μια επταετία οι δυο πλευρές πήραν διαζύγιο. Η στιγμή που ράγισε το γυαλί μια και καλή ήταν ο τρόπος που αποκλείστηκε η ομάδα στα ημιτελικά της δυτικής περιφέρειας κόντρα στους Ντένβερ Νάγκετς και ενώ η ομάδα του Λ.Α. ήταν μπροστά με 3-1 στη σειρά.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα social media ο Ρίβερς αποχαιρέτησε τους Κλίπερς ευχαριστώντας τον οργανισμό του Λ.Α.

Αναλυτικά τα οσα έγραψε: "Ευχαριστώ την ομάδα των Κλίπερς που μου επέτρεψε να είμαι ο προπονητής τους και για την υποστήριξη να τον μετατρέψω σε νικηφόρο οργανισμό. Όταν ανέλαβα τη δουλειά οι στόχοι μου ήταν να κάνω ένα νικηφόρο πρόγραμμα, έναν προορισμό για τους free agents και να φέρω ένα πρωτάθλημα. Παρότι κατάφερα να πετύχω τους περισσότερους από τους στόχους μας, δεν μπόρεσα να τους εκπληρώσω όλους. Παρότι είχαμε ένα απογοητευτικό φινάλε στη σεζόν, ήσασταν εκεί και γνωρίζω για το τι μπορεί να πετύχει η ομάδα με την στήριξη σας. Ευχαριστώ όλους τους παίκτες, τους προπονητές, το επιτελείο που μας βοήθησαν για να φτάσουμε ως εδώ. Κυρίως ευχαριστώ εσάς, τους φιλάθλους. Περάσαμε πολλά και είμαι ευγνώμων για τον χρόνο μου εδώ"

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ