NBA

Εξετάσεις στην καρδιά για Μάρκανεν, ανησυχία στους Μπουλς

Εξετάσεις στην καρδιά για Μάρκανεν, ανησυχία στους Μπουλς
AP Photo/Matt Marton AP PHOTO/MATT MARTON

Οι Μπουλς ανακοίνωσαν ότι ο Λάουρι Μάρκανεν τέθηκε εκτός δράσης για φέτος, καθώς θέλουν να τον υποβάλουν σε εξετάσεις στην καρδιά λόγω αυξημένου καρδιακού σφυγμού.

Οι Μπουλς προσέχουν για να έχουν και ταυτόχρονα... σταυρώνουν τα δάκτυλά τους προκειμένου ο Λάουρι Μάρκανεν να μην έχει κάτι σοβαρό. Όπως ανακοίνωσε το Σικάγο, ο Φιλανδός πάουερ φόργουορντ τέθηκε εκτός δράσης μέχρι το τέλος της σεζόν, αφού κρίθηκε απαραίτητο να υποβληθεί σε εξετάσεις στην καρδιά.

Ο Μάρκανεν παραπονέθηκε στο ημίχρονο του προτελευταίου αγώνα των Μπουλς με αντιπάλους τους Ράπτορς ( ήττα με 103-112 ) για έντονη κούραση και αυξημένο καρδιακό ρυθμό. Αποτέλεσμα ήταν να μην αγωνιστεί στο δεύτερο ημίχρονο και να υποβληθεί άμεσα σε εξετάσεις, οι οποίες δεν έδειξαν κάτι. Στο Σικάγο ωστόσο δεν σκόπευαν να αφήσουν έτσι το θέμα.

Οι Μπουλς έβαλαν κάτω τα δεδομένα και αποφάσισαν για προληπτικούς λόγους να αφήσουν εκτός δράσης τον Μάρκανεν μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο δευτεροετής φόργουορντ αναμένεται να υποβληθεί σε εξονυχιστικές εξετάσεις τις επόμενες δύο εβδομάδες, στην προσπάθεια του Σικάγο να βρει αν υπάρχει λόγος περαιτέρω ανησυχίας.

Την φετινή σεζόν ο Μάρκανεν είχε 18.7 πόντους, 9 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ μέσο όρο σε 32.3 λεπτά συμμετοχής σε 52 αγώνες και ήταν ο δεύτερος σκόρερ και πρώτος ριμπάουντερ της ομάδας του.

AP Photo/Matt Marton

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ