ΜΠΑΣΚΕΤ

"Τελειώνει" ο Καρμέλο Άντονι από τους Ρόκετς

Houston Rockets forward Carmelo Anthony reacts during the second half of an NBA basketball game against the Brooklyn Nets, Friday, Nov. 2, 2018, in New York. The Rockets won 119-111. (AP Photo/Mary Altaffer)
AP Photo/Mary Altaffer AP PHOTO/MARY ALTAFFER

Ο Καρμέλο Άντονι φαίνεται ότι δύσκολα θα παραμείνει στους Ρόκετς, με αμερικανικά δημοσιεύματα να αναφέρουν πως αναμένεται σύντομα να μείνει ελεύθερος.

Ο Καρμέλο Άντονι πήγε το καλοκαίρι στους Ρόκετς με την ελπίδα να δώσει κάτι διαφορετικό σε μία ομάδα που πέρυσι έφτασε μία ανάσα από τους Τελικούς του ΝΒΑ. Έπειτα από μόλις 10 συμμετοχές με την ομάδα, φαίνεται ότι σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, οι Ρόκετς αναμένεται σύντομα να αφήσουν ελεύθερο τον Μέλο, αφού θεωρούν ότι δεν ταίριαξε ποτέ στην ομάδα. Σύμφωνα μάλιστα με τα ίδια δημοσιεύματα, ο Άντονι και οι ιθύνοντες των Ρόκετς συζήτησαν μετά την προ ημερών ήττα της ομάδας από τους Θάντερ - όπου είχε μόλις 2 πόντους με 1/11 σουτ - για τον ρόλο του 34χρονου φόργουορντ και κατά πόσο μπορεί πράγματι να βοηθήσει.

Από εκείνη την συζήτηση έχουν περάσει αρκετές ημέρες και το αποτέλεσμα αυτής ήταν να μείνει εκτός αποστολής ο Άντονι στα δύο τελευταία παιχνίδια του Χιούστον, με την επίσημη δικαιολογία να είναι πως είχε ίωση. Στην πραγματικότητα ωστόσο ο άλλοτε All Star δεν βρισκόταν καν κοντά στην ομάδα.

Όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, οι παίκτες των Ρόκετς θεωρούν ήδη δεδομένο ότι ο Άντονι δεν θα φορέσει ξανά την φανέλα της ομάδας, ενώ κάποια άλλα δημοσιεύματα θέλουν το Χιούστον να τον αφήνει ελεύθερο ακόμα και σήμερα (12/11)!

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Ντάριλ Μόρεϊ, θέλησε να διαψεύσει αυτές τις φήμες, τις οποίες χαρακτήρισε άδικες, δηλώνοντας μετά τη νίκη των Ρόκετς επί των Πέισερς ότι " ένας από τους λόγους που μιλάω είναι ότι είναι άδικες αυτές οι φήμες. ο Άντονι είναι σπουδαίος για εμάς, κάτι που δήλωσε και ο προπονητής μας, Μάικ Ντ'Αντόνι. Έχει δεχθεί τον ρόλο του να έρχεται από τον πάγκο.

Έχουμε προβλήματα ως ομάδα, κάτι που είναι δική μου δουλειά και του προπονητή μας να λύσουμε Από τον 1ο μέχρι και τον 15ο παίκτη μας - και θα βάλω και τον εαυτό μου στην εξίσωση - κανείς δεν παίζει καλά. Πρέπει να βρούμε μία λύση και θα βάλουμε κάτω όλα τα δεδομένα".

Ο Κρις Πολ από την πλευρά του πήρε και αυτός θέση για την υπόθεση, δηλώνοντας μετά τη νίκη επί των Πέισερς ότι " ο Μέλο είναι σπουδαίος. Είναι σαν αδελφός μου. Δεν ξέρω τι λέγεται, αλλά είναι τρομερός και δουλεύει σκληρά κάθε μέρα. Θα δούμε τι θα γίνει".

Στους 10 αγώνες που έχει φορέσει την φανέλα των Ρόκετς ο Άντονι, έχει μέχρι στιγμής 13.4 πόντους και 5.4 ριμπάουντ μέσο όρο σε 29.4 λεπτά συμμετοχής.

AP Photo/Mary Altaffer

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ