ΜΠΑΣΚΕΤ

Τας Μελάς: "Εγώ και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δε μπορούμε να βρούμε καλό τζατζίκι στις ΗΠΑ"!

Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo (34) in the second half of an NBA basketball game Sunday, Nov. 11, 2018, in Denver. Milwaukee won 121-114. (AP Photo/David Zalubowski)
AP Photo/David Zalubowski AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Ο Ελληνοκαναδός Τας Μελάς, παρουσιαστής του ΝΒΑ TV, αποκάλυψε αστειευόμενος τα 5 ελληνικά πράγματα που αυτός και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν βρίσκουν στις ΗΠΑ: Από καλή χωριάτικη και τζατζίκι, μέχρι μπουζουκια!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι πάντα μία καλή αφορμή για ένα εναλλακτικό θέμα στις ΗΠΑ. Αυτό σκέφτηκε προφανώς ο Ελληνοκαναδός Τας Μελάς, ένας εκ των παρουσιαστών της εκπομπής "The Starters" του ΝΒΑ TV, δημιουργώντας ένα χιουμοριστικό θέμα, το οποίο πάντως ήταν γεμάτο αλήθειες!

Μιλώντας στην εκπομπή του, ο Μελάς παρουσίασε ένα θέμα με τίτλο "5 πράγματα για την Ελλάδα που με δένουν με τον Γιάννη", όπου λίγο-πολύ διαφήμισε τα θετικά της χώρας μας, έστω και αν αυτά ήταν επηρεασμένα από στερεότυπα τα οποία έχουν οι Αμερικανοί για την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον Τας Μελάς, λοιπόν, ο οποίος σαφώς και είχε χιουμοριστική διάθεση όταν έκανε το θέμα και κάποια στιγμή τραγούδησε " σαγανάκι, σαγανάκι, θα χτυπούν το παλαμάκι" (!), αυτά είναι τα προβλήματα που έχει αυτός και ο Γιάννης στις ΗΠΑ.

5. Δεν μπορούν να βρουν πουθενά καλή χωριάτικη σαλάτα και τρελαίνονται που στις ΗΠΑ βάζουν σε αυτή μαρούλι.

4. Δεν μπορούν να βρουν πουθενά καλό τζατζίκι. " Πολύ αραιό, πολύ πηκτό, πολύ αηδιαστικό" είπε χαρακτηριστικά!

3. Δεν μπορούν να βρουν πουθενά καλή μουσική. " Λίγο μπουζούκι, λίγο συρτάκι, λίγο ζεϊμπέκικο. Σαγανάκι, σαγανάκι θα χτυπούν τα παλαμάκι" όπως είπε χαρακτηριστικά.

2. Δεν μπορούν να βρουν πουθενά καλό ούζο.

1. Δεν μπορούν να βρουν πουθενά αληθινούς Έλληνες. Ή οπως είπε χαρακτηριστικά: " Ξέρετε τι λένε: Οι πιο Έλληνες από τους Έλληνες είναι αυτοί που δεν ζουν στην Ελλάδα, επειδή έρχονται στην χώρα μας, τις ΗΠΑ και είναι πιο περήφανοι. Εμφανίζονται στα παιχνίδια του Γιάννη και είναι περήφανοι".

Δείτε το VIDEO:

AP Photo/David Zalubowski

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ