NBA

Τάιλερ Ντόρσεϊ: "Θα παίξω άμυνα και θα βοηθήσω στο σκοράρισμα"

Τάιλερ Ντόρσεϊ: "Θα παίξω άμυνα και θα βοηθήσω στο σκοράρισμα"

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ανταλλάχθηκε την Πέμπτη από τους Χοκς και το Σάββατο έφτασε στο Μέμφις για να μπει στο ρόστερ των Γκρίζλις και να δηλώσει έτοιμος να τους βοηθήσει στη συνέχεια της σεζόν (VIDEO).

Το βράδυ της Πεμπτης (7/2) έμαθε πως οι Χοκς τον έστειλαν με ανταλλαγή στους Γκρίζλις και το πρωί του Σαββάτου (9/2) ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έφτασε στο Μέμφις για να ενσωματωθεί στην νέα του ομάδα. Η ομάδα της Ατλάντα επένδυσε σε εκείνον πριν από δύο χρόνια, τώρα όμως ο ομογενής γκαρντ θα προσπαθήσει να κάνει μια νέα αρχή στη Δυτική Περιφέρεια, σε έναν οργανισμό που μπαίνει σε νέα εποχή μετά την παραχώρηση του Μαρκ Γκασόλ στους Τορόντο Ράπτορς.

Ρώτησαν, λοιπόν, τον Ντόρσεϊ τι μπορεί να προσφέρει στις Αρκούδες κι εκείνος απάντησε πως: " Είμαι έτοιμος να βοηθήσω. Θα παίξω άμυνα, θα δώσω σουτ και σκοράρισμα, πρώτα όμως θα πρέπει να καταλάβω τι χρειάζεται από εμένα ο προπονητής μου. Είναι νωρίς, θα κοιτάξω μέρα με τη μέρα". Σε 83 αγώνες στο ΝΒΑ ο 23χρονος γκαρντ έχει 6 πόντους με 40.3% στο δίποντο, 34.5% στο τρίποντο και 68.5% στις βολές, μαζί με 2.1 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ ανά 14.8 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ