NBA

Τα κατάφεραν: Οι Λέικερς κατέθεσαν πέντε προτάσεις για τον Άντονι Ντέιβις

Τα κατάφεραν: Οι Λέικερς κατέθεσαν πέντε προτάσεις για τον Άντονι Ντέιβις

Λέικερς και Πέλικανς ήρθαν για πρώτη φορά σε επαφή και ο Μάτζικ Τζόνσον κατέθεσε πέντε προτάσεις στον Ντελ Ντεμπς για να αποκτήσει άμεσα τον Άντονι Ντέιβις!

Μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης (31/1) οι παραγοντες των Λέικερς δεν είχαν καταφέρει να επικοινωνήσουν με εκείνους των Πέλικανς. Ο Τζένεραλ Μάνατζερ των δεύτερων, ο Ντελ Ντεμπς, δεν απαντούσε στις κλήσεις του Μάτζικ Τζόνσον, κάποια στιγμή όμως λύγισε. Οι δύο άνδρες μίλησαν στο τηλέφωνο και σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν την τελευταία ώρα από κορυφαίους δημοσιογράφους του ΝΒΑ, συζήτησαν λεπτομερώς για ενδεχόμενη ανταλλαγή που θα στείλει τον Άντονι Ντέιβις στο Λος Άντζελες.

Σύμφωνα, λοιπόν, με αυτές τις πληροφορίες, οι Λέικερς κατέθεσαν όχι μία, όχι δύο, αλλά ΠΕΝΤΕ διαφορετικές προτάσεις στους Πελικανς και τους εξήγησαν πως θα περιμένουν μερικές ώρες για να πάρουν μια ξεκάθαρη απάντηση. "Εξετάστε τις και πείτε μας ποια σας ενδιαφέρει περισσότερο, ώστε να δούμε από εκεί και πέρα πως θα συνεχίσουμε τις διαπραγματεύσεις" φέρεται να είπε ο Τζόνσον στον Ντεμπς, με αποτέλεσμα τα δεδομένα να είναι πλέον πολύ διαφορετικά σε σχέση με όσα γνωρίζαμε μέχρι πριν από μερικές ώρες.

Οι Λέικερς θα πιέσουν ασφυκτικά τους Πέλικανς για να αποκτήσουν άμεσα τον 25χρονο αθλητή, τον κορυφαίο ψηλό του ΝΒΑ, δεν πρόκειται να περιμένουν το καλοκαίρι, αφήνουν να εννοηθεί πως "ή τώρα θα γίνει η ανταλλαγή ή ποτέ", γνωρίζουν ότι οι Μπόστον Σέλτικς θα έχουν αβαντάζ σε περίπτωση που οι Πέλικανς βγάλουν τον Ντέιβις στο σφυρί το καλοκαίρι και είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να τον πάρουν στο Λος Άντζελες.

Η κορυφαία πρόταση των Λέικερς περιλαμβάνει και τον Λόνζο Μπολ και τον Κάιλ Κούζμα και τον Μπράντον Ίνγκραμ και τον Ίβιτσα Ζούμπατς και ένα draft pick πρώτου γύρου το 2019. Κοινώς, οι Πέλικανς δύσκολα θα αρνηθούν μια τέτοια προσφορά...

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ