ΜΠΑΣΚΕΤ

Τα "έσπασε", αλλά άγγιξε το triple-double o Ντόντσιτς!

Dallas Mavericks forward Luka Doncic (77) talks with his head coach Rick Carlisle as the Mavericks play the Golden State Warriors during the second half of an NBA basketball game, Saturday, Nov. 17, 2018, in Dallas. The Mavericks won 112-109. (AP Photo/Ron Jenkins)
AP Photo/Ron Jenkins AP PHOTO/RON JENKINS

Οι Μάβερικς επιβλήθηκαν εύκολα με 101-76 των Μάτζικ, με τον Λούκα Ντόντσιτς να μην μπορεί να σκοράρει με... τίποτα, αλλά να χάνει για λίγο το 1ο triple-double της καριέρας του στο ΝΒΑ!

Ακόμα και στις κακές του βραδιές ο Λούκα Ντόντσιτς έχει τον τρόπο να ξεχωρίζει. Έγινε σαφές αυτό στο τελευταίο παιχνίδι των Μάβερικς, με το Ντάλας να κερδίζει άνετα με 101-76 τους Μάτζικ και να βελτιώνει το ρεκόρ του σε 14-11, έναντι 12-15 του Ορλάντο.

Ο Σλοβένος γκαρντ/φόργουορντ τα... έσπασε. Δεν μπορούσε να σκοράρει με τίποτα, αφού ήταν καλά κλεισμένος. Ακόμα κι έτσι όμως μπόρεσε να κάνει το... κομμάτι του, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 7 πόντους με 2/6 δίποντα, 0/5 τρίποντα, 3/3 βολές. 11 ριμπάουντ και 9 ασίστ σε 26 λεπτά συμμετοχής. Κοινώς, έχασε για... λίγο το triple-double και αν το παιχνίδι δεν είχε κριθεί νωρίς μπορεί και να το έκανε!

Ο Χάριν Μπαρνς με 19 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των Μάβερικς, με τον Τζέιλεν Μπράνσον να προσθέτει 17 πόντους και τον Ντουάιτ Πάουελ 16 πόντους.

Για τους Μάτζικ, ο Τζόναθον Σίμονςς ήταν ο μόνος που διασώθηκε έχοντας 18 πόντους, με τον Άαρον Γκόρντον να προσθέτει 10 πόντους με 4/15 σουτ και τον Νίκολα Βούτσεβιτς να μένει στους 8 πόντους με 4/15 σουτ και 16 ριμπάουντ.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

AP Photo/Ron Jenkins

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ