NBA

Τα δύο σχόλια του Ντίον Γουέιτερς που εξόργισαν τους Μαϊάμι Χιτ

Miami Heat guard Dion Waiters warms up before the start of an NBA basketball game against the Detroit Pistons, Saturday, Feb. 23, 2019, in Miami. (AP Photo/Wilfredo Lee)
Miami Heat guard Dion Waiters warms up before the start of an NBA basketball game against the Detroit Pistons, Saturday, Feb. 23, 2019, in Miami. (AP Photo/Wilfredo Lee) AP

Ειρωνικά σχόλια προς τον προπονητή του, αλλά και έναν συμπαίκτη του έκανε ο Ντίον Γουέιτερς στο Instagram και γι' αυτό οι Μαϊάμι Χιτ τον τιμώρησαν με έναν αγώνα.

Η είδηση ήρθε από το... πουθενά το πρωί της Κυριακής (20/10). Οι Μαϊάμι Χιτ τιμώρησαν με έναν αγώνα τον Ντίον Γουέιτερς εξαιτίας " παραπτωμάτων στα οποία υπέπεσε την προηγούμενη εβδομάδα", αλλά και γιατί αντιμίλησε στον Έρικ Σπόλστρα στο φιλικό με τους Χιούστον Ρόκετς, στο οποίο έπαιξε μόλις δέκα λεπτά. Λίγες ώρες αργότερα, έγιναν γνωστά τα παραπτώματα του 28χρονου περιφερειακού, που φαίνεται πως έχει βαλθεί να διαλύσει την καριέρα του ή απλώς προσπαθεί να πείσει τους παράγοντες της ομάδας της Φλόριντα να τον παραχωρήσουν μέσω ανταλλαγής.

Ο Γουέιτερς, που έχει προκαλέσει αρκετές φορές στη διάρκεια της καριέρας του με τη συμπεριφορά του στους Θάντερ και τους Καβαλίερς, είδε κάποια σχόλια στο Instagram και απάντησε σε αυτά με ειρωνία για τον συμπαίκτη του, Τάιλερ Χίρο, αλλά και για τον προπονητή του, Έρικ Σπόλστρα.

" Τον καταλαβαίνω, δούλεψε πολύ σκληρά στην offseason για να παίζει λιγότερα λεπτά από έναν ρούκι. Είναι σκόρερ και πρέπει να είναι και πενταδάτος" έγραψε κάποιος, για να του απαντήσει κάποιος άλλος πως: " ο καλύτερος είναι αυτός που πρέπει να παίζει. Όλοι σε αυτή τη Λίγκα δουλεύουν σκληρά και ο Χίρο, ως ρούκι, είναι πολύ ανώτερος από τον Ντίον". Ο Γουέιτερς είδε τη συζήτηση και έγραψε το γνωστό "lol" που σημαίνει "γελάω", ενώ έγραψε σε άλλο σχόλιο πως " κι εγώ θα κέρδιζα αν είχα τον ΛεΜπρόν, τον Γουέιντ και τον Μπος".

Ο έμπειρος περιφερειακός που έχει 13.2 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ στην καριέρα του στο ΝΒΑ αλλά με ποσοστό που μετά βίας φτάνει το 41%, θα χάσει 83.448 δολάρια από την τιμωρία που του επιβλήθηκε, ενώ το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2021. Φέτος θα εισπράξει 12.1 εκατομμύρια δολάρια και τη σεζόν 2020/21 άλλα 12.65 εκατομμύρια δολάρια.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ