NBA

Τα δάκρυα του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Τα δάκρυα του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Δάκρυσε λίγο πριν από το τζάμπολ του Game 5 ανάμεσα στους Μπακς και τους Μάτζικ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, δείγμα της πίεσης που δέχθηκαν τις τελευταίες ημέρες οι παίκτες του ΝΒΑ στη "φούσκα" του Ορλάντο (VIDEO).

Οι προηγούμενες μέρες ήταν πολύ έντονες, για όλους στο ΝΒΑ. Η επιστροφή στα παρκέ λειτούργησε μάλλον ευεργετικά στην ψυχολογία αρκετών παικτών, σίγουρα όμως τα δάκρυα του Γιάννη Αντετοκούνμπο πριν από το τζάμπολ του Game 5 της σειράς Μπακς - Μάτζικ δείχνουν πόση πίεση ασκήθηκε σε όσους βρίσκονται εδώ και αρκετές εβδομάδες στη "φούσκα" του Ορλάντο, χωρίς τις οικογένειες και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Αμέσως μετά από την ενός λεπτού σιγή που κρατήθηκε στη μνήμη των Λουτ Όλσον, Κλίφορντ Ρόμπινσον και Τσάντγουικ Μπόζμαν, κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου των ΗΠΑ, η κάμερα έπιασε τον Greek Freak δακρυσμένο. Πάνω στην πίεση των ημερών, η είδηση του θανάτου του διάσημου ηθοποιού που έγραψε ιστορία ως Black Panther συγκλόνισε αρκετούς και στη Disney World, απ' ότι φαίνεται και τον Αντετοκούνμπο που στη συνέχεια "καθάρισε" τη σειρά και προκρίθηκε στα ημιτελικά της Ανατολικής Περιφέρειας για να αντιμετωπίσει τους Μαϊάμι Χιτ.

Δείτε τη συγκεκριμένη στιγμή στο παρακάτω video:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ