NBA

Συνεχίζεται το μυστήριο με τον Άλεξ Αμπρίνες

Συνεχίζεται το μυστήριο με τον Άλεξ Αμπρίνες
AP PHOTO/SUE OGROCKI

Τρεις μήνες μετά από την αποχώρηση του Άλεξ Αμπρίνες από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, ουδείς γνωρίζει τι πραγματικά συμβαίνει με τον Ισπανό. Η ατάκα του Σαμ Πρέστι, προβληματίζει.

Έχουν περάσει πέντε μήνες από την εποχή που ο Άλεξ Αμπρίνες ήταν ακόμη ενεργό μέλος των Θάντερ και μέρος του ροτέισον του Μπίλι Ντόνοβαν. Πέρασαν σχεδόν τρεις μήνες από την ημέρα που η ομάδα της Οκλαχόμα Σίτι αποδέσμευσε τον 25χρονο Ισπανό σουτέρ και ακόμη ουδείς γνωρίζει τι έχει πραγματικά συμβεί στην περίπτωσή του. Το μυστήριο που όλοι προσπαθούσαν να λύσουν τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο , συνεχίζεται.

Τη Δευτέρα (29/4) ο GM Σαμ Πρέστι αποχαιρέτησε τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ των Θάντερ και αναφέρθηκε αρκετές φορές στον Αμπρίνες. Πρώτα είπε πως " ήταν δικό μου λάθος που δεν κάλυψα το κενό του γιατί χρειαζόμασταν βάθος σε αυτή τη θέση" και στη συνέχεια εξήγησε πως " ο Άλεξ είναι ακόμη μέλος της οικογένειάς μας. Ελπίζω να γυρίσει κάποια στιγμή στα παρκέ, γιατί είναι πραγματικά ένας καλός μπασκετμπολίστας".

Δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία του "διαζυγίου" των δύο πλευρών, ο Αμπρίνες είχε αφήσει να εννοηθεί πως θα μιλήσει σε συνέντευξη Τύπου για την αποχώρησή του από τους Θάντερ, δεν το έκανε και συνεχίζει να μένει μακριά από τα παρκέ. Την ίδια ώρα, ο Πρέστι και οι άνθρωποι της ομάδας της Οκλαχόμα Σίτι είναι φανερό πως κάτι προσπαθούν να καλύψουν, χωρίς ωστόσο να είναι ξεκάθαρο αν πρόκειται για θέμα υγείας ή για κάποιο πρόβλημα στις σχέσεις του Ισπανού με συμπαίκτες ή προπονητές του.

Στις τρεις σεζόν του στους Θάντερ ο Αμπρίνες είχε 5.3 πόντους με 44.3% στο δίποντο, 36.8% στο τρίποντο και 88% στις βολές, μαζί με 1.4 ριμπάουντ ανά 16 λεπτά συμμετοχής σε 174 αγώνες.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ