NBA

Συγκίνησε ο Χάρελ: "Η γιαγιά μου ήταν όλος μου ο κόσμος"

Los Angeles Clippers' Montrezl Harrell plays during an NBA basketball game against the Philadelphia 76ers, Tuesday, Feb. 11, 2020, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Slocum)
Los Angeles Clippers' Montrezl Harrell plays during an NBA basketball game against the Philadelphia 76ers, Tuesday, Feb. 11, 2020, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Slocum) AP PHOTO/MATT SLOCUM

Ο Μοντρέζλ Χάρελ συγκίνησε μιλώντας για πρώτη φορά στα ΜΜΕ μετά την απώλεια της γιαγιάς του, λέγοντας ότι ήταν ο κόσμος του.

Ο Μοντρέζλ Χάρελ πενθεί για την απώλεια της γιαγιάς του, για χάρη της οποίας έλειψε σχεδόν ένα μήνα από την "φούσκα" του Ορλάντο πριν επιστρέψει πρόσφατα και ενσωματωθεί στους Κλίπερς. Και μιλώντας για πρώτη φορά στα ΜΜΕ δεν το έκρυψε.

Ο Χάρελ εμφανίστηκε σε κακή ψυχολογική κατάσταση και όταν χρειάστηκε να απαντήσει στην πρώτη ερώτηση για την αγαπημένη του γιαγιά ήταν ξεκάθαρος: " Ήταν όλος μου ο κόσμος".

Ο Χάρελ πάντως δεν έμεινε εκεί, παρά συνέχισε στο ίδιο ύφος: " Σήμαινε τα πάντα για μένα. Η γιαγιά μου ήταν αυτή που μου σύστησε το μπάσκετ, ήταν η μητέρα του πατέρα μου. Μία από τις μεγαλύτερες θαυμάστριές μου και από τους καλύτερους φίλους μου. Μόνο έτσι μπορώ να το θέσω. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να εξηγήσω αυτά που έκανε για εμένα".

Κλείνοντας την συζήτηση, ο Χάρελ - ο οποίος στον αγώνα με τους Μάβερικς φόρεσε στον πάγκο μία μπλούζα με τη φωτογραφία της γιαγιάς του - τόνισε: " Η γιαγιά μου ήταν αυτή που μου είχε αγοράσει όλες αυτές τις μικρές μπασκέτες όταν ήμουν παιδάκι και τις κρεμούσε στο σπίτι. Δεν ξέρω κι εγώ πόσες μπασκέτες διέλυσα σε μικρή ηλικία

Ακόμα και τώρα με πονάει η απώλειά της. Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω. Είναι διαφορετικό να χάνεις έναν άνθρωπο που σήμαινε τα πάντα για σένα και ήσουν σε διαρκή επικοινωνία μαζί του, Που πάντα σε έλεγχε και παρακολουθούσε τα παιχνίδια σου. Από την πρώτη φορά που έπιασες μία μπάλα. Αυτός ο άνθρωπος δεν υπάρχει πλέον και αυτό είναι πολύ δύσκολο".

AP Photo/Matt Slocum

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ