NBA

"Σβηστός" αλλά... αρκετός ο Ντόντσιτς

Dallas Mavericks forward Luka Doncic (77) drives to the basket against h10= and guard JJ Redick (4) in the first half of an NBA basketball game in New Orleans, Tuesday, Dec. 3, 2019. The Mavericks won 118-97. (AP Photo/Gerald Herbert)
Dallas Mavericks forward Luka Doncic (77) drives to the basket against h10= and guard JJ Redick (4) in the first half of an NBA basketball game in New Orleans, Tuesday, Dec. 3, 2019. The Mavericks won 118-97. (AP Photo/Gerald Herbert) AP PHOTO/GERALD HERBERT

Ο Λούκα Ντόντσιτς έπαιξε όσο χρειαζόταν, με τους Ντάλας Μάβερικς να κάνουν επίδειξη δύναμης απέναντι στους Νιου Ορλίν Πέλικανς (130-84) Εντυπωσιακό νταμπλ νταμπλ από τον Μπόμπαν Μαριάνοβιτς.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε το Ντάλας το παιχνίδι με τη Νέα Ορλεάνη, σε τέτοιο βαθμό που ο Ρικ Καρλάιλ δεν χρειάστηκε να αφήσει για πολλή ώρα τον Λούκα Ντόντσιτς στο παρκέ. Το τελικό +46 (130-84) αποτυπώνει την εικόνα που είχε η αναμέτρηση.

Ο 20χρονος γκαρντ έπαιξε για 26'11'' διάστημα που πάντως ήταν αρκετό για να γράψει 26 πόντους, 6 ριμπάουντ και 9 ασίστ στην στατιστική του. Παρεμπιπτόντως αυτό ήταν το 18ο διαδοχικό παιχνίδι που είχε 20+ πόντους, 5+ ριμπάουντ και 5+ ασίστ, γεγονός που τον έφερε στα... ίσα με τον Μάικλ Τζόρνταν, σε ό,τι έχει να κάνει με το μεγαλύτερο σερί αγώνων με τέτοια νούμερα. Από εκεί και πέρα, ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς είχε 15 πόντους και 16 ριμπάουντ σε 22'52'' παρουσίας στο παρκέ.

Για τους Πέλικανς, που ήταν αποκαρδιωτικοί, ο Τζέι Τζέι Ρέντικ (15 πόντοι), ο Μπράντον Ίνγκραμ (14 πόντοι) και ο Τζρου Χόλιντεϊ (14 πόντοι) ήταν οι μοναδικοί που παρουσιάστηκαν... αξιοπρεπείς στο παρκέ. Στο πλαίσιο του δυνατού βέβαια, από την στιγμή που η Νέα Ορλεάνη γνώρισε τόσο βαριά ήττα.

AP Photo/Gerald Herbert



TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ