ΜΠΑΣΚΕΤ

Στους Ντένβερ Νάγγετς ο Νικ Γιανγκ

Στους Ντένβερ Νάγγετς ο Νικ Γιανγκ
AP PHOTO/MARCIO JOSE SANCHEZ, FILE

Ο -πρωταθλητής με τους Γουόριορς- Νικ Γιανγκ περίμενε υπομονετικά την ευκαιρία του και τη Δευτέρα (10/12) βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Παίκτης των Νάγγετς μέχρι το τέλος της σεζόν 2018/19 έγινε ο Νικ Γιανγκ, ο οποίος έδωσε τα χέρια με την ομάδα του Ντένβερ για να γεμίσει την περιφερειακή της γραμμή και να καλύψει τα προβλήματα τραυματισμών που έχει να αντιμετωπίσει ο Μάικ Μαλόουν (Γκάρι Χάρις, Γουίλ Μπάρτον, Αϊζάια Τόμας, Μάικλ Πόρτερ βρίσκονται εκτός δράσης).

Στα 33 του χρόνια πλέον, ο Γιανγκ κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα με τη φανέλα των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, ήταν μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας (10/12) free agent και περίμενε την ευκαιρία του γνωρίζοντας πως κάποια ομάδα θα τον καλέσει για να πάρει εμπειρία, σκοράρισμα και... ενθουσιασμό.

Σε 716 αγώνες στο ΝΒΑ με τις φανέλες των Γουίζαρντς, των Κλίπερς, των Σίξερς, των Λέικερς και των Γουόριορς, ο Γιανγκ μετρά 11.4 πόντους με 44.6% στα δίποντα, 37.6% στα τρίποντα και 83.6% στις βολές, 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ και μόλις ένα λάθος ανά 22.9 λεπτά συμμετοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ