NBA

Στους Μπουλς ο Κορνέτ, στους Σανς ο Ντιάλο

Στους Μπουλς ο Κορνέτ, στους Σανς ο Ντιάλο
AP Photo/Tyler Kaufman AP PHOTO/TYLER KAUFMAN

Οι Μπουλς πρόσθεσαν στο ρόστερ τους τον Λουκ Κορνέτ και οι Σανς τον Τσέικ Ντιάλο. Οι "ήλιοι" υπέγραψαν two way συμβόλαιο και με τον Τζάρεντ Χάρπερ.

Οι μεγάλες κινήσεις έγιναν το πρώτο 15ήμερο του Ιουλίου στην φετινή Free Agency του ΝΒΑ . Οι υπογραφές, πάντως, δεν έχουν σταματήσει να πέφτουν, καθώς πολλές είναι οι ομάδες που ακόμα έχουν κενές θέσεις στο ρόστερ τους. Δύο εξ αυτών είναι οι Σικάγο Μπουλς και οι Φοίνιξ Σανς, οι οποίοι κάλυψαν ορισμένες ανάγκες τους με τρεις κινήσεις που έκαναν τα ξημερώματα της Πέμπτης (18/7).

Οι μεν Μπουλς υπέγραψαν με διετές συμβόλαιο 4,5 εκατομμυρίων δολαρίων τον Λουκ Κορνέτ, τον 24χρονο, ύψους 2,16μ. σέντερ που έδειξε καλά στοιχεία ως stretch five την περασμένη σεζόν στους Νιου Γιορκ Νικς, όπου είχε 7,0 πόντους, 2,9 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ κατά μέσο όρο, παίζοντας περίπου 17 λεπτά ανά αγώνα.

ΤΑ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΑΝΣ

Δύο κινήσεις έκαναν οι Σανς. Οι "ήλιοι" συμφώνησαν για διετές συμβόλαιο με τον Τσέικ Ντιάλο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τους Πέλικανς, παρά τις καλές εμφανίσεις που έκανε την περασμένη χρονιά. Ο 23χρονος σέντερ από το Μάλι είχε 6,0 πόντους και 5,0 ριμπάουντ σε 14,0 λεπτά κατά μέσο όρο, σουτάροντας με ποσοστό 62,0%.

Στο μεταξύ, το Φοίνιξ υπέγραψε με συμβόλαιο two way και τον Τζάρεντ Χάρπερ. Ο 22χρονος πόιντ γκαρντ (ύψους 1,80μ.) πήγε κολέγιο στο Ομπερν, όπου είχε πέρυσι 15,3 πόντους και 5,8 ασίστ κατά μέσο όρο. Έπαιξε στο σάμερ λιγκ του Λας Βέγκας με τους Σανς, έχοντας 10,5 πόντους, 2,5 ασίστ και 2,5 ριμπάουντ σε 21,8 λεπτά κατά μέσο όρο.

Photo credits: AP Photo/Tyler Kaufman

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ