NBA

Στους Μπλέιζερς ο Καρμέλο Άντονι!

Στους Μπλέιζερς ο Καρμέλο Άντονι!
AP Photo/Mary Altaffer, File AP PHOTO/MARY ALTAFFER, FILE

Οι Μπλέιζερς έκαναν τη μεγάλη έκπληξη, αφού συμφώνησαν με τον Καρμέλο Άντονι για μη εγγυημένο συμβόλαιο, προκειμένου να καλύψουν την τρύπα που έχουν στις θέσεις των φόργουορντ.

Ξαφνικά... Καρμέλο Άντονι στους Μπλέιζερς! Σε μία κίνηση που έπιασε πολύ κόσμο που έπιασε πολύ κόσμο απροετοίμαστο, το ESPN αποκάλυψε ότι το Πόρτλαντ ήρθε σε συμφωνία με τον Μέλο για μη εγγυημένο συμβόλαιο!

Οι Μπλέιζερς έχουν ξεκινήσει την σεζόν με ρεκόρ μόλις 4-8, σε ένα απογοητευτικό ξεκίνημα, ενώ έχουν χάσει και τον βασικό τους πάουερ φόργουροντ (Ζακ Κόλινς). Με την κατάσταση να μοιάζει ήδη οριακή - αφού στην σκληρή Δύση δύσκολα συγχωρείται ένα άσχημο ξεκίνημα - στο Πόρτλαντ αποφάσισαν πως ήρθε η ώρα να κάνουν κάτι, οπότε συμφώνησαν με τον Άντονι, λίγες μόλις ημέρες πριν ξεκινήσουν το... road trip τους, που περιλαμβάνει 6 εκτός έδρας ο αγώνες. Ο δεύτερος από αυτούς, είναι κόντρα στους Ρόκετς την Δευτέρα (18/11)!

Ο Άντονι έχει να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι από τις 8 Νοεμβρίου 2018, όταν και ως παίκτης των Ρόκετς είχε μόλις 2 πόντους σε έναν αγώνα με τους Θάντερ. Έκτοτε τέθηκε εκτός ομάδας από το Χιούστον, μέχρι να παραχωρηθεί με ανταλλαγή στους Μπουλς τον Ιανουάριο του 2019 και μείνει επίσημα free agent τον Φλεβάρη του 2019. Έκτοτε περίμενε μία πρόταση από ομάδα του ΝΒΑ, η οποία όμως δεν ερχόταν ποτέ, παρά την στήριξη που είχε από αρκετούς σταρ της λίγκας. Μέχρι δηλαδή να εμφανιστεί το Πόρτλαντ μπροστά του.

AP Photo/Mary Altaffer, File

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ