NBA

Στους Μιλγουόκι Μπακς ο Ρόμπιν Λόπεζ

Chicago Bulls' Robin Lopez during an NBA basketball game against the Milwaukee Bucks Thursday, Dec. 15, 2016, in Milwaukee. (AP Photo/Aaron Gash)
AP Photo/Aaron Gash AP

Αναπληρωματικός του Μπρουκ Λόπεζ στους Μιλγουόκι Μπακς έγινε ο Ρόμπιν Λόπεζ, ο δίδυμος αδελφός του που έπαιζε τα τελευταία τρία χρόνια στους Σικάγο Μπουλς.

Συμπαίκτης του δίδυμου αδελφού του έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας (1/7) ο Ρόμπιν Λόπεζ, ο οποίος έδωσε τα χέρια με τους Μπακς για να μετακομίσει στο Μιλγουόκι μετά από μια καλή τριετία στους Σικάγο Μπουλς.

Ο 31χρονος σέντερ έχει αρκετά διαφορετικό στυλ παιχνιδιού από τον αδελφό του, είναι κλασικός σέντερ, πιο σκληρός, παίζει κοντά στο καλάθι και... δεν σουτάρει τρίποντα. Θα δώσει λύσεις με την εμπειρία και το μέγεθός του, ειδικά απέναντι σε ψηλούς της Ανατολικής Περιφέρειας όπως ο Μαρκ Γκασόλ, ο Τζοέλ Εμπίντ, ο ΝτιΆντρε Τζόρνταν, ο Αντρέ Ντράμοντ και θα βοηθήσει και εκτός παρκέ καθώς είναι ένας από τους πιο αστείους παίκτες της Λίγκας.

Τη σεζόν 2018/19 είχε 9.5 πόντους από 58.9% στο δίποντο και 72.4% στις βολές, μαζί με 3.9 ριμπάουντ, 1.2 ασίστ και 1.1 μπλοκ ανά 21.7 λεπτά συμμετοχής σε 74 αγώνες της κανονικής περιόδου. Οι δίδυμοι Λόπεζ αγωνίστηκαν μαζί στο Πανεπιστήμιο Στάνφορντ από το 2006 έως το 2008.

Διαβάστε εδώ όλες τις κινήσεις της πρώτης μέρας στην Free Agency 2019

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ