NBA

Στόχος των Μάβερικς ο ψηλός που τα έβαλε με τον Λούκα Ντόντσιτς

Ο Χάρελ με τη φανέλα των Κλίπερς
Ο Χάρελ με τη φανέλα των Κλίπερς AP PHOTO/ASHLEY LANDIS, POOL

Στο στόχαστρο των Ντάλας Μάβερικς έχει μπει ο Μοντρέζλ Χάρελ, ο κορυφαίος έκτος παίκτης της σεζόν 2019/20 στο ΝΒΑ. Θέλουν να τον κρατήσουν οι Κλίπερς, ανάμεσα στα 8-12 εκατομμύρια ετησίως το κασέ του.

Η βεντέτα τους στα playoffs, ήταν ιδιαίτερη. Λούκα Ντόντσιτς και Μοντρέζλ Χάρελ άντεξαν το trash talking, κάποια στιγμή που η κατάσταση ξέφυγε ο δεύτερος απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του και τώρα είναι πολύ πιθανό να τους δούμε στην ίδια ομάδα.

Βλέπετε, σύμφωνα με τον Σαμς Καράνια του Athletic οι Μάβερικς έχουν ψηλά στη λίστα τους τον Χάρελ και θα προσπαθήσουν να τον διεκδικήσουν όταν ανοίξουν η offseason και η free agency, αν και οι Κλίπερς θέλουν να τον κρατήσουν στο Λος Άντζελες με νέο συμβόλαιο.

Ο Χάρελ είχε φέτος 18.6 πόντους από 59.3% στο δίποντο και 65.8% στις βολές, 7.1 ριμπάουντ, 1.7 ασίστ και ένα μπλοκ ανά 27.8 λεπτά συμμετοχής, με αποτέλεσμα να κερδίσει το βραβείο του καλύτερου έκτου παίκτη της κανονικής περιόδου.

Οι Μάβερικς θα έχουν χρήματα για να διαθέσουν, χρειάζονται έναν πραγματικά καλό ψηλό για να ανέβουν επίπεδο και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ο Χάρελ θα αξιώσει ένα ποσό ανάμεσα στα οκτώ και τα 12 εκατομμύρια ετησίως μετά από τα 12 που πήρε τα τελευταία δύο χρόνια.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ